Efter veckor i karantän – Rickard Sjöbergs hälsobesked

I snart två veckor har ”Postkodmiljonären”-programledaren Rickard Sjöberg suttit i coronakarantän tillsammans med sin familj.

Nu ger han besked om familjens mående.

Inspelningarna av ”Postkodmiljonären” ställdes snabbt in för snart två veckor sedan, efter att en medarbetare vistats i coronadrabbade Italien tillsammans med sin familj på skidsemester.

Medarbetaren som visade sig vara programledaren Rickard Sjöberg, har varit sedan dess satt i karantän hemma tillsammans med familjen.

Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg är vi vana vid att se i ”Postkodmiljonären”,

Rickard Sjöbergs hälsobesked – efter två veckor i karantän

På fredag har det gått två veckor sedan TV4:s beslut och nu ger programledaren besked om hälsoläget.

”Det är alldeles utmärkt. Vi är alla fullt friska och ser fram emot fredag kväll då två veckor har gått. Men det låter så dramatiskt med ”karantän”. Det är snarare våra arbetsgivare som bett oss att jobba hemifrån för säkerhets skull. Ingen läkare eller myndighet har bett oss stanna hemma utan det har vi bara gjort av respekt för andra oroliga medborgare. Som sagt, vi är och har varit fullt friska hela tiden och har därmed inte varit ”farliga” att umgås med”, skriver Rickard Sjöberg i ett mejl till Nöjeslivet.

Inget nytt besked från TV4

Han berättar vidare att ett nytt beslut har inte tagits från TV4 och att han väntas lämna karantänen på fredag.

”Inga ytterligare direktiv från varken PostkodLotteriet eller TV4 men båda följer förstås utvecklingen i samhället och meddelar om något skulle ändras”, skriver Rickard.

Så skönt att höra att ni mår efter omständigheterna bra. Nu hoppas vi att inspelningarna snart kan sättas igång igen!