Gunilla Perssons oväntade utspel – efter Adam Alsings död: ”Han erbjöd sig att vara min…”

Den 15 april kom beskedet.

Adam Alsing, en av våra mest populära tv-profiler hade dött i sviterna av coronaviruset.

I ett blogginlägg skriver ”Svenska hollywoodfruar”-profilen Gunilla Persson om hennes relation med Adam och hans okända erbjudande till henne.

”Det kan gå åt helvete for dig, menade han eller också kommer du att få en strålande karriär. Det beror pa vad du gör nu”, skriver Gunilla Persson på sin blogg.

Coronaviruset har skördat tusentals liv över hela världen.

Familjer har lämnats utan sina föräldrar, syskon, barn, barnbarn. Många har förlorat sin partner, sin kollega eller granne.

Adam Alsing som var en av våra mest kända tv-profiler i landet lämnades oss allt för tidigt, när han gick bort i sviterna av coronaviruset den 15 april.

”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen”, skrev familjen, Adam Alsing efterlämnar hustru och två söner, då i ett uttalande via tv-bolaget Discovery.

Han blev 51 år gammal.

Gunilla Perssons sorg efter Adam Alsings död

En av de som sörjer tv-profilen Gunilla Persson som nu skriver om hur hon mottog dödsbeskedet på sin blogg.

”Jag minns Adam som en genomsnäll och mycket valmenande person. Tiden jag hade mest kontakt med honom var strax efter att jag hade kritiserats sa hart i media over att Erika sjungit da hon var sjuk och jag sa att det var Jesus som gjorde att hon kräktes. Ni som följer SHF(Svenska Hollywoodfruar) minns det säkert mycket val”.

Erbjöd sig att vara manager

Gunilla Persson skriver vidare och berättar att Adam Alsing gav henne ett extra stöd i krisen.

”Adam erbjöd sig att bli min manager och tyckte att han kunde leda mig genom allt som hände efter min debut i Svenska Hollywoodfruar”, skriver hon på bloggen.

”Han hade inte gjort mig besviken”

Efter erbjudandet ska Adam ha gett Gunilla ett par goda råd.

”Det kan gå åt helvete for dig, menade han eller också kommer du att få en strålande karriär. Det beror pa vad du gör nu”,skriver hon och tillägger:

Adam Alsing
Adam Alsing inför ”Världens tuffaste jobb” under Kanal 5:s höstpressdag i Stockholm. Foto: Erik Simander / TT

”Resten är historia och jag försöker komma ihåg hur vi förlorade kontakten, men jag minns verkligen inte varför. Det var sa synd därför jag hade gärna velat lära kanna honom bättre. Trots att jag inte kände honom val sa minns jag hans välmenande och kloka ord på telefon då han ringde mig från Stockholm…  Jag har aldrig haft någon manager eller någon agent fastan jag har pratat med flera som kunde ha blivit det. Jag antar att jag har mycket svårt att lita pa någon och jag har alltid gatt min egen väg. I kontraktssammanhang har jag varit stenhård och tuff och det ar något jag egentligen inte gillar att vara. Det hade kanske varit bättre ur den synvinkeln att ha Adam i ryggen för han hade säkert inte gjort mig besviken.

Fint gjort utav Adam att stötta Gunilla. Vi tänker på dig Adam och din familj! Vila i frid!