Jill Johnson om livet med nya kärleken – nu berättar hon

Artisten Jill Johnson visade upp sin nya kärlek Mattias Elg för första gången under Polarprisgalan i juni i år.

Då poserade det lyckliga paret framför kamerorna på röda mattan vid Grand Hotel i Stockholm.

Den folkkära artisten skilde sig efter 17 års äktenskap med Håkan Werner förra året.

Nu berättar hon i en stor och öppenhjärtig radiointervju med P4 Sjuhärad om karriären och kärlekslivet, skriver Expressen. Där berättar hon bland annat om livspusslet som hon och Mattias måste få till.

STOCKHOLM 20180614 Jill Johnson och Mattias Elg anländer till utdelningen av Polarpriset på Grand hotel i Stockholm. Foto: Henrik Montgomery/TT

Jill Johnson, som själv är uppväxt i Ängelholm, bor i Borås och reser mycket mellan städerna, samt Stockholm och kärleken Mattias – som i sin tur bor uppe i Östersund. Därför blir det en hel del pendlande för countryartisten och programledaren.

Den folkkära artisten, som ju var med i Så mycket bättre och gjorde succé där häromåret, förklarar att hon ändå trivs bra med alla flygplatser, att sitta i bilen och resa. Allt resande har dessutom lett till att Jill upptäckt norra Sverige än mer – och fått ett helt nytt intresse: Skidåkning!

Jill Johnson om packningen: Jobbigt och skittrist

Däremot är det en sak som tynger henne med allt resande: Packningen.

– Så är det. Så ser mitt liv nu. Ska jag välja något dåligt i mitt liv så är det packandet. Jag tycker det är jobbigt och skittrist bokstavligt talat, säger hon i P4 Sjuhärad enligt Expressen.

Hon medger att det är i Borås som basen finns – eftersom det är där hon har barnen.

– Det är där jag utgår ifrån. Sedan håller jag på att renovera mitt hus i Ängelholm, det är dit jag gärna vill flytta ner till mina rötter och min familj och så Östersund har tillkommit, berättar Jill i P4.

Hon avslöjar också att hon ska fira jul i norra delen av Sverige, där ju kärleken Mattias finns. Hon planerar för en lugn och okonstlad jul.

– Det är utan barnen i år. De ska vara med sin pappa och familj. Det blir en härlig jul för dem och då tycker jag inte att det är så svårt om man vet att de har det bra.

På lördag är det äntligen dags för Så mycket bättre igen. Här är ett riktigt guldkorn från förr där Jill Johnson tolkar Ted Gärdestads ”Himlen är oskyldigt blå”. 

Dela gärna vidare om du vill önska Jill Johnson en fin jul med kärleken!