Jon Henrik Fjällgrens tunga sorg – gripande orden om tragedin: ”Gör så ont”

Det gör ont i hela kropp och själ att förlora någon närstående.

Nu har folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren fått vara med om det som ingen vill vara med om.

I ett inlägg på sin Instagram skriver han nu om tunga sorgen.

”Kommer aldrig, aldrig att glömma dig”, skriver stjärnan.

Alla som någon gång har förlorat någon vet hur ont det gör.

Det finns inga ord som kan beskriva den enorma sorg och hopplös man känner när jorden fortsätter snurra utan den du älskar.

Det spelar ingen roll om det gått månader eller år – smärtan den består.

Och den känslan går folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren just nu igenom.

Det är på sin Instagram som stjärnan berättar det hjärtskärande. Hans hunden Rannerass har blivit dödssjuk.

I inlägget skriver stjärnan att hans älskade vovve inte har lång tid kvar.

Foto: TV4

”Man säger att allting har ett slut. Men när man inte vill att de ska vara så då hur gör man då. Jag brukade heala dig efter vi varit i skogen ,du brukar hålla mig varm när vi åker skoter, du var min enda vän när jag kände mig ensam och tom. Nu står vi där gubben, vi står där vid vägskälet där de en gång började (du och jag), jag var rädd varje dag att mista dig då jag hämtade dig första gången, mins du ?!. Jag drömde drömmar varje natt att du försvann och aldrig kom tillbaka”, skriver han och fortsätter:

”Tänk att vi kommit dit nu du och jag. Att se dig sjuk och svag gör mig så ont men denna gång ranne kan jag inte heala dig längre utan bara hjälpa dig att få en sista vila. Du har 7dagar kvar ungefär och jag har så svårt att acceptera och svårt att se ett liv utan dig hos mig.
Men så är livet”, skriver Jon Henrik och avslutar:

”Älskar dig gubben och kommer aldrig aldrig att glömma dig, du har gjort många avtryck i människors hjärtan och även mitt”.

Stöttas efter tragiska beskedet

I kommentarsfältet är det många nu som skickar kärlek till artisten i denna svåra stund.

LEKSAND 20190215 Jon Henrik Fj‰llgren efter genrepet infˆr Melodifestivalens tredje delt‰vling i Tegera Arena p fredagen. Foto: Claudio Bresciani / TT kod 10090

”Å älskade Ranne! Så mycket kärlek strömmar mellan er! Och kommer alltid att strömma. Jag ber för att övergången blir ljus och helande för att du båda!”, skriver skådespelerskan Pia Johansson.

”Åh vad fint”, skriver tv-profilen Carolina Gynning.

”Åh jag vet exakt hur det känns. Min tös dog i maj av levercancer och dina rader rörde mig i själen. När dagen är kommen så är det det mest kärleksfulla du kan göra mot din vän att slippa lida. Styrkekramar till dig Jon-Henrik”, skriver en följare.

All vår kärlek till dig Jon Henrik i denna svåra stund. Vi tänker på dig!