Kikki Danielsson möttes av skrämmande syn i hemmet: ”Slog i ansiktet ganska rejält”

Kikki Danielsson har i dagarna pratat med fansen via sin Twitter-sida, och många människor har skrivit lyckönskningar till artisten inför operationen som genomfördes i fredags. Eftersom foten var bruten på tre ställen tvingades Kikki till operation ganska kort inpå.

Operationen gick bra, vilket gladde både Kikki och fansen. Men ett tyngre besked fick hon också – nu väntar nämligen rehabilitering i ett år.

– Operationen idag gick bra. Får räkna med upp till 1 års rehabilitering. Något tungt just nu, skrev Kikki då.

Nu har artisten fått komma hem till Bollnäs – men när Kikki vaknade på morgonen möttes hon av en skrämmande spegelbild, som hon själv uttrycker det.

Wikimedia

På tisdagen möttes Kikki Danielsson av en skrämmande syn, skriver hon på Twitter.

– Masade mig till toan i morse, och det var en skrämmande syn som mötte mig. Ser ut som en pirat, alldeles kolsvart över ena ögat. Slog i ansiktet ganska rejält. Men vad gör det?? Sitter ju eller ligger mest hemma i soffan, skriver hon på Twitter.

Twitter/KikkiDee

Men tack och lov för Kikki så får hon gott om stöd av sin son. Detta har hon bland annat berättat om på sin Instagram.

– Min son är min hjälte. Har assisterat mig varje dag sen han hämtade mig på sjukhuset i Stockholm. I går julpyntade han+Stig, klädde min lilla julgran (ej plast). I dag har vi kört Face-Time med mobilerna med honom nere i mitt förråd letande efter tomtar, dukar och gardiner, och jag satt uppe och ropade mina önskemål och tjoade varje gång han hittade vad jag sökte. Smart sätt, när man inte själv kan ta sig nerför trappan. Tack älskade son! skriver Kikki.

Nu väntar alltså ett års rehab för Kikki, och hur detta kommer påverka artistens medverkan i Melodifestivalen 2018 är oklart. Men hon har tidigare berättat att hon kommer ta stöd av vännen och låtskrivaren ”Sulo” Karlsson och sina barn när det är dags att tävla i den första deltävlingen där hon kvalar med låten ”Osby Tennessee”.

kikki danielsson
Foto: TT/TV4

3 februari står hon på scenen i Karlstad för att kvala in till finalen i Melodifestivalen 2018.

– Det ska nog gå med hjälp, jag tar med något av barnen, säger Kikki Danielsson till Expressen.

Youtube

Jag hoppas på snarast möjliga tillfrisknande för dig, Kikki! 

Tryck på gilla och dela och skicka en styrkekram till Kikki. Vi ser fram emot säsongsfinalen av ”Så mycket bättre” på lördag.