Klara bröllopsplaner för Anders Bagge och nyfunna kärleken Johanna

Anders Bagge har synts frekvent i tv-rutan och media den senaste tiden, framförallt i sitt engagemang för herrelösa hundar. Men något han lyckats hålla privat från rampljuset är nyfunna kärleken. Nu lyckas han dock inte hålla passonen hemlig längre. I augusti kommer Bagge att gifta sig med sin Johanna Lind.

Sedan Anders Bagges förra skilsmässa har mycket av hans engagemang och fokus lagts på hundar i nöd. Men när han träffade Johanna Lind sa det snabbt klick. Och det var just det delade intresset för hundar som förde dem samman. De såg spå en middag och både Bagge och Johanna fattade tycke för varandra där och då.
– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi, säger Johanna till Expressen.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Paret flyttade snabbt ihop i Bagges villa, och i augusti blir det bröllop.
– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that’s it, har Anders Bagge sagt till Expressen.

Anders Bagge är en sån genuin och varm person, därför önskar vi honom all lycka till med kärleken. Dela gärna för att önska honom det du med.