Lars Lerin och Junior i drama under inspelningen – som tittarna inte fick se

.

Lars Lerin är tillbaka i tv-rutan igen – med sina lärlingar. 

Men inspelningarna i Brasilien gick inte helt smärtfritt för den folkkäre konstnären. 

– Det var inte helt ofarligt, säger Lerin till Aftonbladet

Foto: Stina Stjernkvist /SVT

Lars Lerin är äntligen tillbaka igen i tv-rutan. På onsdagen hade nya säsongen av ”Lerins lärlingar i Brasilien” seriestart i SVT1. Då får tittarna återigen stifta bekantskap med Timmy, Jessica, Birgitta, Dennis och de andra lärlingarna på den dagliga verksamheten i Karlstad.

Redan i första avsnittet blev det stor glädje när Lars förklarade att de alla skulle åka till Brasilien för att hämta inspiration!

Men inspelningarna i Brasilien blev dramatiska, berättar Lerin.

– Vi fick stränga förhållningsregler och fick inte hitta på vad som helst på egen hand. Det var ju knarkkrig och ett tiotal som blev skjutna. Vi hörde skottlossning runt därikring, så det var inte helt ofarligt, säger Lars Lerin till Aftonbladet.

Men maken Manoel ”Junior” Marques håller inte riktigt med honom. Han beskriver i stället inspelningarna hemma i Brasilien på följande vis:

– Jag känner mig tryggare i mitt hemland. De krigar över droger, men det är inte så farligt som man tror. Det är bara mellan polisen och de som har narkotika. Att hamna i det sker mycket sällan. Jag vet var man ska gå och inte ska gå, säger Junior till Aftonbladet.

Detta är alltså andra säsongen med Lerin och hans lärlingar, och inför seriestarten berättade den folkkäre konstnären om entusiasmen inför inspelningarna.

– Lerins lärlingar är bland det roligaste jag har gjort! Det var så fantastiskt med vänskapen som uppstod och all kärlek från publiken. Och vår gemenskap försvann inte när tv-kamerorna slocknade, vi har fortsatt att ses en gång i veckan sedan dess. Den här gången blir det ett konstäventyr i sambatakt, säger Lars Lerin i ett pressmeddelande.

Lerins lärlingar i Brasilien visas på onsdagar 21.00 i SVT1.

Foto: Stina Stjernkvist /SVT

Dela gärna vidare om du också uppskattar den glädje som Lars, Junior och alla lärlingarna sprider!