Foto: TT/Daniel Åhns Karlsson, Wikimedia commons

Malin Berghagen efterlyser Kristin Kaspersens försvunna kärlek – fina orden om systern

.

Kristin Kaspersen har haft ett intensivt år. Först blev det seger i TV4:s underhållningstävling ”Let’s dance” – sen har hon hunnit lansera sin nya bok ”Tacksamhet”.

Just med anledning av boken var hon nyligen gäst i SVT:s ”Go’kväll” och upptäckte då en fantastisk och kärleksfull gest som fanns kvar i tv-huset i Umeå. Kristin lade upp den här bilden på Instagram och förklarade att personalen i sminket på SVT låtit texten ”puss” och hjärtat vara kvar på spegeln under alla år. Anledningen?

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Kristins mamma, hade en gång skrivit detta när hon besökte tv-huset i Umeå. Under alla dessa år hade texten blivit kvar – och personalen vill ha det så för alltid! Så oerhört fint och tiotusentals människor tryckte genast på gilla-knappen när Kristin berättade om den fina gesten – både från Lill-Babs, men också personalen som alltså ville ha Barbros fina meddelande kvar. Så att alla gäster som besöker sminklogen får samma varma välkomnande.

En annan viktig person för Kristin är förstås syster Malin Berghagen. De uttrycker ofta sin uppskattning till varandra offentligt på sociala medier, som här i våras när Kristin Kaspersen gratulerade Malin Berghagen på födelsedagen med den här underbara bilden.

– Hoppas du haft en magisk födelsedag hemma hos oss i Järvsö. Älskar dig! skrev Kristin då till sin syster på Instagram.

Malin Berghagen skriver i sin tur också ofta om hur mycket hon tycker om sin syster! Nu har hon återigen hyllat Kristin i samband med ett nytt tidningsomslag.

STOCKHOLM 20180831 Malin Berghagen och Kristin Kaspersen kommer till Cirkus för TV-branschens årliga prisgala Kristallen på Cirkus. Foto: Sören Andersson / TT
STOCKHOLM 20180831 Malin Berghagen och Kristin Kaspersen kommer till Cirkus för TV-branschens årliga prisgala Kristallen på Cirkus. Foto: Sören Andersson / TT

Malin tittar på tidningsomslaget, som pryds av en strålande vacker Kristin som ler glatt och tittar rakt in i kameran – och skriver:

– Alltså på riktigt! Du förmodligen fantastiske man som är ämnad att göra denna coola roliga vackra kvinna lycklig som hennes” one and only man” få ashlet ur vagnen och dyk upp nån jävla gång!! skriver Malin Berghagen på sin Instagram.

Malin Berghagens fina ord om sin syster

Och fortsätter sedan sin hyllning av systern:

– Kolla!! Snart 50 bast och ser ut så här!!! Dessutom rolig, snäll, driven och med VÄRLDENS härligaste skratt. Tro mig det är omöjligt att inte skratta med henne när hon väl börjar. Kom igen nu!!

– Om du är rädd, så är det inte henne du behöver vara rädd för. Hon är magi! Det är MIG du ska vars rädd för. ? #görintestorasysterarg Så jalla!! Livet är för kort för att stå och tveka. Runn Forrest run!! skriver Malin och avslutar inlägget med tre hjärtan.

Hundratals människor har kommenterat Malins inlägg med massor av kärlek och hjärtan. Även kända artister och profiler har skrivit under bilden, bland andra schlagerstjärnan Sonja Aldén som kommenterar med tre hjärtan. Schlagervinnaren Richard Herrey har också kommenterat Malins inlägg med orden: ”Plötsligt en dag. Vi hoppas din fina syster hittar sin lyckofigur snart❤️”

Syskonkärlek är fantastiskt! All lycka till er båda, Kristin och Malin!