Nyhetsmorgon-Soraya visar upp kroppsförändringen – hyllas för intima detaljen

Soraya Lavasani är en av Nyhetsmorgons mest populära programledare.

På sin Instagram delar hon nu med sig av bilder från helgfirandet.

Hon hyllas också av sina följare för en detalj på sin kropp.

 

 

Soraya Lavasani har med åren kommit att bli en av TV4:s mest populära programledare. Hon började jobba som nyhetsankare på TV4-nyheterna 2008. De senaste åren har hon synts i Nyhetsmorgon. Där vann hon också snart tittarnas hjärtan. Med sin värme och lugn och närhet till skratt har hon blivit en självklar del i morgonprogrammet.

För drygt två år sen föddes dottern Bianca, vilket innebar att Soraya på grund av föräldraledigheten var borta från kanalen. När hon återvände förra året jublade också tittarna.

Soraya har programlett Nyhetsmorgon både på vardagar och helger. Men den gånga helgen njöt hon till fullo av ledigheten. På sin Instagram har hon lagt upp bilder och klipp från Rånäs slott, som ligger utanför Stockholm.

På en av bilderna syns Soraya, i röd badräkt, hålla upp armarna i luften, som en segergest. Och det är en detalj i bilden som några följare reagerat på.

På sin högra arm har hon nämligen en tatuering.

– Vilken fin tatuering, hyllar en följare Soraya.

Programledaren tackar också för de fina kommentarerna.

View this post on Instagram

Värmande sol, vacker natur, dopp i iskall sjö, bubbelbad, galet god mat och umgänge med fina vänner. FULLPROPPAD med energi efter den här helgen ??

A post shared by Soraya Lavasani (@sorayalavasani) on

Men vad betyder tatueringen, kan man fråga sig?

Soraya, på persiska, skriver Hänt. Programledaren har nämligen rötter i Iran, då hennes pappa är därifrån. Något hon alltså valt att uppmärksamma i och med sin tatuering.

Så härligt att du bjuder på dig själv Soraya!

Dela gärna om du också uppskattar denna fantastiska programledare!