Sanna Lundells familjesorg – efter nya hälsobeskedet: ”Fatta beslut för att de ska slippa lida”

Det kom plötsligt familjebeskedet.

Nu skriver Sanna Lundell om hur hälsobeskedet slog ner som en blixt.

– Jag är bedövad. Kroppseget bedövad. Avskärmad. Solen glittrar, sensommarvärmen hägrar, men jag känner inget. Min hjärna skyddar sig mot sorg, skriver hon på bloggen.

Man tror att man kan förutse saker ganska bra genom livet. Men när det handlar om liv och död finns det ingen som kan sia om utgången.

För Sanna Lundell kom beskedet för några dagar sedan, men det har inte gjort att beskedet kunnat tas emot lättare – tvärtom.

Nu beskriver hon hur en kär familjemedlem, hunden Whoopie har fått cancer.

”Whoopie har cancer i tandköttet som har spridit sig till käkbenet och kraniet. Hans dåliga tänder var inte bara dåliga tänder. Veterinärerna kan inte göra mer nu. Han har väldigt väldigt ont. Jag trodde att jag var tuff. Har alltid sagt att ska man ha djur så måste man förbereda sig på den sista dagen. Fatta beslut för att de ska slippa lida”‚ skriver Sanna på bloggen.

Nu öppnar Sanna Lundell upp om sorgen. Foto: Wikkimediacommons/Frankie Fouganthin

Sanna Lundell om dåliga samvetet – efter hälsobeskedet

Hon skriver vidare att hon kämpar med det dåliga samvetet över att hon trott att älskade Whoopie snart skulle må bättre, men istället blivit sämre de senaste månaderna.

”Men jag står fan ändå inte ut med känslan av att jag har utsatt honom för den ena mer brutala tandbehandlingen efter den andra. Spolningar och utdragna tänder, fistelgångar, bihålesköjningar, sövningar, stick, och smärta. En sommar i smärta för att jag krampaktigt hållit honom kvar trots att jag kände på mig redan i juni att det här inte skulle sluta bra. Har existentiell ångest över rätt och fel, liv och död”, skriver Sanna på bloggen.

Vi kan bara tänka oss hur det känns för dig Sanna, men de djurvänner som finns där ute kan säkerligen känna igen din smärta! Alla styrkekramar till dig!