Stora lyckan för Soraya Lavasani – drömmen blir verklighet: ”Vi har längtat”

För programledaren Soraya Lavasani väntar nu en stor förändring i livet som varit mycket efterlängtad.

Planeringen har pågått länge och tagit upp nästan all tankeverksamhet under de senare månaderna,

Vi kommer att byta liv, berättar hon för Expressen.

Soraya Lavasani har synts i många svenska hushålls tv-apparater de senaste 14 åren.  

Redan 2008 började hon arbeta på TV4 och idag är en av de som ofta programleder ”Nyhetsmorgon” tillsammans med kollegan Martin Järborg.  

Under senare åren har det privata livet för Soraya Lavasani förändrats på många sätt.  

Hon har gift sig med maken Ralph Lavasani och tillsammans har de fått barnen Bianca som föddes 2018 och Winston som föddes 2020.  

I mars förra året återvände Soraya Lavasani till Nyhetsmorgons efter föräldraledigheten med Winston och nu väntar en ny stor lycka i hennes liv.

Tillsammans med familjen ska hon nämligen flytta ifrån den nuvarande lägenheten till en villa i en Stockholmsförort, något de sett fram emot länge. 

”Vi kommer att byta liv”

– Det känns jättejättekul. Vi har längtat efter att komma närmare naturen och få en trädgård och så där, säger hon till Expressen. 

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat. 

Nu väntar en hel sommar med renoveringar av det nya huset, något som paret ser fram emot.  

– För första gången har vi inga planer. Vi kommer bara vara hemma och skrota och fixa i vårt hus. Jag ser så mycket framemot det. Det är något vi gör tillsammans jag och min man, det känns väldigt kul, säger Soraya Lavasani till Expressen. 

Så kul med huslycka! Vi önskar er stort lycka till med allt!