”Vår tid är nu”-stjärnan i tårar – när David Hellenius visar intima bilderna

SVT-serien Vår tid är nu gör stor succé i rutan och har växt till en riktig tittarfavorit. Premiären av den nya säsongen sågs av över 1,6 miljoner tv-tittare förra måndagen – och samtidigt hyllas den av kritiker.

Hedda Stiernstedt är en av skådespelarna som har ledande roll i dramaserien om familjen Löwander och som spänner över flera decennier, med avstamp vid krigsslutet år 1945. Hedda spelar dottern i familjen, Nina, och i serien får hon ett intimt samspel med kökspojken Calle, som i sin tur spelas av Charlie Gustafsson.

Dramaserien hade premiär under förra året och blev genast en tittarfavorit. I rollerna hittar vi även bland annat Suzanne Reuter, som spelar mamman Helga, och tillsammans driver familjen en restaurang i Stockholm.

Vår tid är nu
Foto: SVT

Nyligen hade den andra omgången premiär i SVT och då fick vi återse våra kära karaktärer som vi lärde känna under förra året. Hedda, 30, och Charlie Gustafsson, 26, kom nära varandra under arbetet med serien. När Stiernstedt gästade ”Hellenius hörna” i TV4 i söndags fick hon berätta mer om detta.

Vår tid är nu Hedda stiernstedt
Foto: Johan Paulin /SVT

Tårarna bakom Vår tid är nu

Dessutom visades bilder från förra årets Kristallengala då serien vann priser. Hedda hyllade då sin motspelare, som satt i publiken, i sitt vinnartal och då blev Charlie rörd till tårar. När David Hellenius visar upp bilderna igen i TV4-programmet så blir Hedda rörd till tårar.

Foto: TV4

– Jag blir rörd nu när jag tittar på det också. Han är så fin, säger Hedda Stiernstedt i Hellenius hörna.

Tittarna kan tydligt se hur rörd hon blir i tv-studion när Hellenius visar upp klippet för gästerna och tittarna.

– Vi har hittat ett väldigt bra samspel. Charlie och jag är väldigt goda vänner och jag tycker så mycket om honom. Det har varit ett otroligt samarbete faktiskt.

Hedda utvecklar vidare och berättar då att de hittat ett ”enormt stöd” i varandra.

– Vi har jobbat med det här i snart tre år och det har varit en ganska krävande process stundtals. Och ofta väldigt roligt också. Men vi har hela tiden funnit en trygghet i varandra. Det är precis som jag sa där i talet, han har en enorm positiv energi. När jag kan fastna i mitt eget huvud då bryter han det och det är väldigt fint att ha det samspelet.

I programmet möts också Hedda Stiernstedt och kriminologen Leif GW Persson och här kan man se ett klipp från det: 

[arve url=”https://www.facebook.com/HelleniusHorna/videos/512905322453049″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Dela gärna vidare om du också tycker ”Vår tid är nu” är en fantastiskt bra serie!