Brevskrivaren Karis känga mot TV4 – stenhårda anklagelsen efter fulspelet i ”Bonde söker fru”

Brevskrivaren Kari dumpades av bonden Micke i årets säsong av ”Bonde söker fru”. För det hyser hon inget agg mot honom, i stället är det TV4 hon är missnöjd med.

Nu riktar hon skarp kritik mot kanalen.

Det har varit mycket känslor i årets säsong av Bonde söker fru och nu och det har varit en känslomässig berg och dalbana för de flesta av årets bönder och deltagare.

Det har varit starka känslor, djupa samtal, skratt och en hel del tårar. Ja, det har verkligen svängt fort på gårdarna i år.

Därför lämnade Alexandra Jens

Under veckan har bönderna gjort sina slutval och det blev snopet för de allra flesta.

Bland annat valde brevskrivaren Alexandra att lämna Härjedalen och Jens.

– Jag har känt så jävla starkt för dig, det har jag. Men allt gick bara så väldigt fort fram, då blir jag rädd bara. Det blev jävligt dumt. Jag känner mig jättehemsk som bara fegar ur och backar, sa hon i programmet.

Samtidigt fick hon ett erbjudande från Jens om att få gå på en dejt till och därmed få stanna kvar lite längre, men det ville inte Alexandra.

– Jag vill egentligen bara åka hem och landa, just för att det blivit så intensivt. Jag känner mig jättehemsk, men jag måste tänka på mig själv. Jag vill helst bara åka hem, sa hon.

Jimmys stora oro i Bonde söker fru 2023

På Öland var det brevskrivaren Erik som åkte hem försjunken efter att bonden Mimmi valt att vidare dejta Jimmy.

– Jag kan inte sätta ord på varför, riktigt. Jag fick gå på magkänslan.

Mimmi tog också tillfället i akt att hylla Erik som fick lämna gården utan den stora kärleken.

– Du är helt underbar. Du kommer göra någon, väldigt väldigt lycklig, sa hon till Erik i programmet.

Men huruvida det uppstår en långvarig romans mellan Mimmi och Jimmy är ännu inte helt klarlagt.

I Falköping hemma hos Michael Klingstedts var det också dags att välja. I slutet stod det mellan Jenny och Mariette.

Det var ett svårt val, då han hade känslor för båda. Men till slut fann han mest kemi med Mariette och i det senaste avsnittet valde han att bekänna något stort inför alla.

LÄS MER: Bonde-Mickes heta stund med Mariette i badet – intima bekännelsen inför alla: ”När jag ser på dig…”

Brevskrivaren Karis kritik mot TV4

En annan som Micke var tvungen att bryta med tidigare under säsongen är Kari Sjödahl, 58. När det bara var tre brevskrivare kvar skickades hon hem.

I ”Bonde söker fru” framstår det som att Kari blev överrumplad över Mickes beslut. Men nu menar Kari att så inte alls var fallet och menar att Tv4 klippte bort en del av det hon sade efteråt.

– Jag var inte helt oförberedd känslomässigt på att det kunde bli jag. Men TV4 är jättebra på att klippa – en hel del av det jag sa är inte med, säger hon till Aftonbladet och tillägger:

– I efter-intervjun framkom det inte att jag faktiskt tyckte att det var skönt att det blev som det blev. Dels var jag trött på att ha en kamera i nyllet, dels kände jag att det var mycket fokus på att jag skulle framställas som svartsjuk.

Kari i Bonde söker fru 2023
Foto: Tv4

Men enligt Kari handlade det inte alls om någon svartsjuka.

– Ja, det framställdes som att vi var svartsjuka, men både jag och Mariette sa att vi inte var det. När jag säger ”Ska vi laga mat nu eller?” så var det mer för att jag var irriterad på filmteamets tjat på att vi skulle reagera på någonting. Vi var mer oroliga för att Micke och Jenny var ute och åkte motorcykel i regnväder.

Så lever Kari i Bonde söker fru idag

Idag har Kari funnit kärleken på nytt, denna gången i grannen Björn. De bor 700 meter ifrån varandra som särbos men kommer snart att bo ännu närmare varandra enligt uppgifter till Aftonbladet.

Så härligt att höra. Vi önskar dig all lycka i framtiden.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev