Sabinas stora ånger efter tiden med Bonde-Jens – det hade hon velat göra annorlunda: ”Här går min gräns”

Under onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” får tittarna se hur det gick för bönderna efter att inspelningarna var över.

Då berättar bland annat Sabina att hon önskar hon agerat annorlunda mot Jens på gården.

Det blev en sommar i kärlekens tecken för bönderna och brevskrivarna i ”Bonde söker fru.”

Känslorna sprudlade på gårdarna och det blev både skratt, tårar och en del drama.

För spannmålsbonden Jens Lundin, 27, från Hedemora var det gnistor som slog till redan i början av programmet.

Han blev mer eller mindre blixtförälskad i brevskrivaren Alexandra och till en början verkade det som att det skulle bli en sann kärlekshistoria.

Jens Lundin, Bonde-Jens, Bonde söker fru
Foto: TV4

Men efter en tid på gården svalnade det av från Alexandras sida, som valde att lämna gården och Jens.

– Jag vill egentligen bara åka hem och landa, just för att det blivit så intensivt. Jag känner mig jättehemsk, men jag måste tänka på mig själv. Jag vill helst bara åka hem, sade hon då.

”Ett kort tag blev jag kär”

Beslutet gjorde Jens väldigt ledsen och känslosam. Han kunde inte hålla tårarna inne och förklarade hur jobbigt det hela kändes.

– Jag fattar ingenting. Ett kort tag blev jag kär. Så fort man liksom vågar tro på någonting så blir det bara fel, sade han i programmet.

När Alexandra valde att lämna så fanns en brevskrivare kvar på gården, Sabina.

Men istället för att fortsätta dejta Sabina och utforska den relationen vidare valde Jens att skicka hem henne. Han hade helt enkelt fått sitt hjärta krossat.

Sabinas ånger efter Bonde söker fru

Under onsdagens avsnitt besöker programledaren Linda Lindorff bönderna och brevskrivarna på nytt, efter att några månader passerat.

Då berättar Sabina att hon önskar hon hade stått upp mer för sig själv på gården. Speciellt när Jens kom tillbaka och var ledsen efter att Alexandra lämnat, och hon satt och tröstade honom.

– Det känner jag idag. Jag själv skulle ha varit vuxen där, eller stått på mig och känt att ”jag är inte värd det här, här går min gräns nu.” Men jag var så himla mån om att han skulle få lära känna mig.

Sabina, Jens, Bonde-Jens, Bonde söker fru
Foto: TV4

Hon berättar att det hade känts bättre om hon själv tog beslutet att lämna där och då, med tanke på att hon förstod hur mycket Jens kände för Alexandra.

– Idag kan jag se att jag borde ha satt mig själv i första rummet tidigare. Absolut ska jag finnas där för folk, mina nära och kära. Men jag ska också tänka lite på vad jag mår bra av.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!