Bonde-Micke fann kärleken i Mariette – det vägrar han att göra efter inspelningen: ”Drama och svartsjuka”

Michael Klingstedt ångrar inte att han var med i årets ”Bonde söker fru” – han träffade ju trots allt kärleken Mariette.

Men det finns alltjämt en sak som han vägrar att göra nu när programmet sänts.

Årets ”Bonde söker fru” är avgjort. Bönderna har gjort sina val och för två av dem – Mimmi, 28, och Jens, 27 – slutade äventyret med att de stod helt utan partner.

Jens hade blivit lämnad av brevskrivaren Alexandra inför det sista valet och då blev han så ledsen och besviken att han skickade hem Sabina, som egentligen gärna hade stannat.

Läs mer: Jenny ratades av Bonde-Micke – så är deras relation i dag: ”Ordentligt hjärtekrossad”

Mimmi å sin sida valde att fortsätta dejta Jimmy och skickade då hem Erik. Men bara ett par dagar efter slutvalet så valde hon att ringa till Jimmy för att säga att det var över.

Mimmi Jimmy Bonde söker fru
Det blev inget mellan Mimmi och Jimmy. Foto: TV4

– Man kan inte tvinga fram känslor, så då valde jag att ringa Jimmy och säga det att ”jag är jätteledsen, men de rätta känslorna finns inte där”, sa hon.

Han blev själv något chockad när han nåddes av Mimmis beslut. Han hade inte riktigt sett det komma.

Läs mer: Jimmy och Erik var rivaler i Bonde söker fru – så är deras relation i dag: ”Haft terapisamtal”

– Det tycker jag är sjukt märkligt. Att gå från den känslan på slutvalet till ingenting, det är bara fyra dagar mellan, det tycker jag är konstigt. Det har varit tuffare på resan nu än vad jag trodde. Jag trodde mina känslor hade svalnat väldigt mycket för henne, men nej de finns kvar där ändå har jag märkt, sa Jimmy.

”Jobbigt att hålla det hemligt”

För den tredje bonden, Michael Klingstedt, gick det aningen bättre. Den 57-åriga änklingen från Falköping valde att fortsätta träffa Mariette Rosander från Laholm.

– Att vara kär som tonåring eller som 57-åring är samma känsla, sa han i det senaste avsnittet av ”Bonde söker fru”.

Det är fortfarande lite oklart huruvida paret fortfarande ses. Beskedet kommer i veckan, då ett ”Det hände sen”-avsnitt är planerat att sändas på onsdag.

– Det har varit jobbigt att hålla det hemligt, nästan alla jag mött har varit nyfikna och har undrat hur det gått, säger han till lokala Falköpings Tidning.

Han avslöjar också för tidningen att gårdsförsäljningen på hans strutsgård har ökat markant. Folk har dels varit nyfikna på honom, dels har de försökt att spana in om det gömmer sig någon kvinna på gården.

– De som kommer fram och pratar har bara gett positiv energi, det har varit trevligt och spännande, säger han.

Bonde-Mickes vägran

Samtidigt har hans medverkan i succéprogrammet inte enbart varit positivt för honom. Han tycker att det varit jobbigt med hur TV4 valt att vinkla vissa saker, för att skapa spänning och drama i avsnitten.

Samtidigt berättar han att han skulle vägra vara med igen om produktionen hade frågat honom. Han vill inte alls göra om det.

– Det är mycket tv, produktionen vill ha drama och svartsjuka. Jag ångrar inte att jag varit med, men skulle nog inte göra det en gång till, säger han till Falköpings Tidning.

Hoppas att er kärlek har överlevt under hösten och vintern. Ni är så fina ihop, Micke och Mariette.

Tack för en underbar säsong av ”Bonde söker fru”.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev