Glädjebeskedet: ”Efterlyst” med Hasse Aro kommer tillbaka

Efterlyst var ett av de i särklass mest populära tv-programmen under åren det sändes på TV3. Men i januari 2014 ville programledaren Hasse Aro prova något nytt, och gick därför över till TV4. Till mångas sorg lades Efterlyst ner, men nu, efter nästan fem års uppehåll, kom glädjebeskedet: Hasse Aro går tillbaka till TV3.
– Det känns som att komma hem, säger han i ett pressmeddelande.

Det är över fyra år sedan som Hasse Aro lämnade TV3, och omåttligt populära tv-programmet Efterlyst gick i graven efter hela 48 säsonger. Men som tur är var det inte för gott. Idag blev det officiellt att  tv-serien gör comeback, och det kommer självklart att ledas av Hasse Aro.

”Behövs mer än någonsin”

Hasse Aro var ansikte utåt för programmet under hela tolv år, tillsammans med kriminologen Leif GW Persson. Efter fyra år på tv4 är Aro laddad för att gå tillbaka till programmet som enligt honom behövs mer än någonsin.
– Det känns som att komma hem. Det är roligt att MTG satsar på det här igen. Efterlyst är ett program som löser brott och som behövs nu mer än någonsin, säger Hasse Aro i ett pressmeddelande.

Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Leif GW Persson har tidigare sagt till Aftonbladet att programmet inte är någonting utan Hasse Aro, då han inte ser att någon kan sköta det bättre.

Är du en av de som saknat Efterlyst med Hasse Aro? Dela gärna den glada nyheten med andra.