Farmen-deltagarna straffas hårt efter elaka händelsen: ”Nu jävlar”

Beteendet på flera av årets deltagare i Farmen har väckt starka reaktioner hos nästintill hela svenska folket, och många drar det så långt att de kallar det för ”vuxenmobbning”. I det senaste avsnittet fick även storbonden Robert Lundström nog, efter en incident han tyckte gick över styr.
– Nu jävlar! Nu ska de få sig en riktig åktur, säger storboden som straffar deltagarna kollektivt.

Stämningen mellan deltagarna i Farmen är syrligare än någonsin, och i senaste avsnittet ilsknade det till ordentligt när storbonden Robert Lundström fick nog. Det började med att Robert bad deltagarna Alexandra Louthander och Jeani-Pierre Marques att klippa honom, en uppgift de inte tog på fullaste allvar. När de var klara fanns korta tussar kvar på ett i övrigt snaggat huvud.

”Måste vara ifred från de här människorna”

Robert skrattade först åt klippningen och kunde se det roliga i det. Men när hånskratten bland de andra deltagarna aldrig tycktes ta slut fick han nog.
– Jag kliver ut efter maten och känner att jag måste få vara ifred från de här människorna ett tag. Jag pallar inte. Det känns som att det är småbarn som sitter vid det där bordet och sitter och äter sin fruktstund ungefär, när man sitter och försöker ha en seriös genomgång av uppdragen. Det är respektlöst, säger Robert Lundström i programmet.

”Nu jävlar”

När Robert sedan märkte att någon gömt saxen så att han inte kunde fixa till håret brast det för honom. Saxen är inte det enda som gömts, menar han, därför bestraffar han deltagarna genom att endast servera kokt potatis till lunch, samt att plocka bort mjölken från matbordet.
– Är det inte någon som lyssnar nu, tro fan att de kommer att lyssna sen. Nu jävlar! Nu ska de få sig en riktig åktur, säger Robert Lundström.

Tycker du att deltagarna förtjänade straffet? Dela gärna om du tycker att det borde bli hårdare regler i Farmen. 

 

 

Läs mer om...