Farmen-Fredriks flickvän bryter tystnaden – nya beslutet efter kritikstormen: ”Tufft”

I årets säsong av ”Farmen” har vi fått följa en mängd olika personligheter i deras strävan efter att bli årets vinnare.

En av de som stuckit ut en del är deltagaren Fredrik Trygg Kummetz.

Nu har hans flickvän kommit med en bekännelse efter Fredriks medverkan i programmet.

TV4:s realityserie Farmen har nyligen avslutat sin sjuttonde säsong och har kommit att bli en riktig tittarsuccé.

I programmet får vi följa deltagarna på gården där de får leva tillsammans under gammeldags förhållanden. Samtidigt så tävlar de om vinsten och en stor summa pengar.

Under varje säsong så uppstår bråk och intriger mellan deltagarna som lever under svåra omständigheter. Och det är inte annorlunda denna säsong.

Fredrik Trygg, 35, är en av de som stuckit ut bland säsongens deltagare. Han har kritiserats en hel del för att han valt att smita undan flera arbetssysslor, kritik som han även besvarat.

Det blir så jävla kul att se det som ett tv program nu mot att leva i det där och då. Är som två olika världar, men jag är supernöjd och dom hade inte kunnat framställa mig på något annat sätt”, har Fredrik skrivit till Nöjeslivet och fortsätter:

Jag gjorde min grej, sen får folk gilla det eller hata det. Har blivit bombad med både ris och ros, precis som planerat och jag har fått stora delar av svenska folket att diskutera mig som person. Jag kan inte hjälpa att jag är bra på att göra tv helt enkelt”, skriver han.

Flickvännens ord om Fredrik

Utanför Farmen så lever Fredrik tillsammans med flickvännen Linn i Tyresö. Nyligen gick Linn ut på Instagram och gav en bekännelse om Fredrik och hans medverkan i Farmen. På bilden syns Fredrik tillsammans med Anna Brolin. Linn skriver:

Så var det slutet på denna epok. Stolt att du kom så långt i programmet fast att du valde att slappa en aning. Du kom längst av alla originalfarmare. Din inställning var att ha kul på vägen, och det hade du. Att inte kunna höra av dig i somras på över 2 månader var tufft.”

Efter att Farmen har sänts på tv så har inte minst Fredrik fått en hel del uppmärksamhet i media, vilket Linn också tycks ha märkt av.

För min del har det varit upp och ner med tanke på att det blev/är mer uppmärksamhet runt programmet än jag trodde. Nu fokuserar vi på oss, katten och att det faktiskt snart är vår ute. Älskar dig.

Fredrik Trygg Farmen
Foto: Instagram@fredrikgordontrygg

Tack för årets säsong av Farmen alla deltagare! Ni gav oss tittare en riktigt spännande tv-upplevelse.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev