Inslaget i Farmen väcker avsky hos tittarna – sågar TV4:s val: ”Hur kan de betala någon för det?”

Finalveckan närmar sig på gården – men plötsligt kunde deltagarna på ”Farmen” släppa fruktpressen och lämna potatislandet för att besöka en spådam.

Inslaget uppskattades av farmarna själva, men tittarna var mer skeptiska. De tyckte att det hela var ”löjligt”.

Hur kan TV4 ens betala någon för detta?”, skriver en person på ”Farmens” egna Instagram-konto.

I tisdagens avsnitt av ”Farmen” får deltagarna stifta bekantskap med sierskan och tarotvägledaren Elina.

De är välkomna att ställa vilka frågor de vill till henne om deras framtid på gården. Flera av farmarna passade på att kolla med henne hur de skulle gå i finalen och vem som skulle stå som slutsegrare.

Men en person valde en lite mer oväntad fråga.

Var belåten med svaret

Tim undrade kort och gott vad Wincent egentligen tyckte om de ”stringkalsonger” som han hade tillverkat tidigare under säsongen.

– Nämen, jag tror att han gillade dem på riktigt. Att det fanns någonting där. Det kan vi ha med oss, svarade Elina och tyckte att det hela var lite lustigt.

Tim var väldigt nöjd med svaret han fick.

Tim Farmen string
Tims stringkalsonger som han gjorde i ”Farmen”. Foto: TV4

– Jag fick reda på att Wincent älskade mina stringkallingar och jag blev skitnöjd. Jag kommer absolut ta till mig mycket av vad hon sa. ”Ta det lugnt nu och tänk på dina relationer här”. Jag tror det är därför jag träffade ”Freddy Buffé” (Fredrik) här, för att jag ska ta det lugnt och stressa ner. Så han hjälper mig väldigt mycket. Det är därför vi klickar så bra, säger han i programmet.

Tittarnas dom: ”Löjligt inslag”

Trots att deltagarna nog tyckte att Elinas besök var ett välkommet avbrott i vardagen så var tittarna mer irriterade på produktionens beslut att ta dit en siare.

Åh, vem är spådamen? Tar man dit vem som helst? Alltså… ”Farmen” skriver rubriker i att vara sämre än sämst”, kommenterar en person på ”Farmens” egna Instagram-konto.

Hur kan TV4 ens betala någon för detta?”, undrar en annan.

Löjligt inslag i ”Farmen”. Programmet har verkligen avlägsnat sig från den genuina bondgårdstiden”, skriver en tredje.

Det här var det tråkigaste avsnittet den här säsongen!”, tycker en fjärde.

Men vilket tråkigt avsnitt. Lurendrejeri med spåkärring hör hemma på Skänninge marknad eller Kiviks marknad! Usch så tråkigt”, skriver någon.

Vad tyckte du om TV4:s drag att ta in en spådam som såg in i farmarnas framtid på gården? Lämna gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev