GLÄDJEBESKEDET: Mandelmanns tillbaka i TV – då sänds premiären

Det är många som har undrat, men nu kan fansen andas ut.

Det blir en ny säsong av Mandelmanns gård i TV4. Det första avsnittet sänds redan i början på januari, det skriver Land.

Mandelmanns gård har blivit en stor tittarsuccé i TV4. Programmet som handlar om Marie och Gustav Mandelmanns liv på gården har fängslat tittarna i två omgångar.

Många av fansen har undrat om och när det blir en ny säsong av serien. Och nu kan fansen pusta ut, det blir en ny säsong av programmet i TV4.

familjen har precis avslutat inspelningarna av den nya säsongen och fansen behöver inte veta länge till på att den tredje säsongen ska börja. Den nya säsongen har nämligen premiär den 8 januari.

Mandelmanns
Foto: Henrik Montgomery/TT

Familjens liv på gården

Och som vanligt kommer vi att få följa familjens arbete på gården under ett helt år. Och inget år är det andra likt. Årets heta sommarväder ställde exempelvis till med en del problem, vilket är något som tittarna kommer att få följa i programmet.
– Men varje år är olika. Förra sommaren regnade det till exempel hela tiden, i år hade vi ett extremväder som vi måste börja förhålla oss till. Det påverkade ju oss. Vi hade brist på foder till djuren och sedan hade vi ju ett grillförbud som gjorde att vi sålde mindre kött än tidigare. Så det händer alltid nya saker, säger Marie Mandelmann till Allers.

De som inte orkar vänta till 8 januari kan vara lugna. För redan den 17 december börjar TV4 sänd Mandelmanns jul, det skriver Land.

Ytterligare en till säsong?

Om det blir en till säsong av Mandelmanns gård efter den kommande är ännu oklart. Men paret avslöjar att de fått frågan.
– Det är klart att vi har. Men vi har sagt att vi är väldigt trötta. Vi jobbar mer än heltid och ska filma ovanpå det. Så länge barnen stöttar och hjälper till så funkar det men det är ett beslut man får ta år från år, säger Marie Mandelmann till Allers.

Ser du också fram emot den nya säsongen av Mandelmanns gård? Dela med dina vänner så att ock åkan se premiären av programmet.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ /]