Här spanar Irma in byggkillarna – fräcka kommentaren får tittarna att tjuta av skratt: ”Så härlig”

Marko Lehtosalos mamma Irma har gjort succé i rutan med sin rättframhet och sina rappa skämt.

Hon har inte minst gjort sig känd för att kunna skratta åt det svåra – och nu är hon igång igen. Hennes fräcka kommentar samtidigt som hon spanar in byggkillarna får tittarna att tjoa.

”Underbara kvinna”, skriver en tittare i TV4:s kommentarsfält på Facebook.

Det är i TV4-serien ”Marko & Irma” som vi fått följa Marko Lehtosalos fina relation med sin mamma Irma. Duon har tokhyllats av tittarna för sin varma och härliga relation – samtidigt som de tar sig an bygget av ett nytt hus till Irma.

Men mamma och son har även öppenhjärtigt delat med sig om svåra händelser i livet.

Bland annat har Irma berättat om hur det gick till när hon tog beslutet att bli nykter – efter att kämpat med alkoholmissbruk i många år. När hon flyttade till Ingarö blev det avgörande för hennes framtid.

– När jag flyttade hit tänkte jag att mina barnbarn aldrig skulle se mig full, sade Irma i det första avsnittet.

Markos ord om uppväxten med Irma

Irmas kamp med alkoholen har präglat Markos uppväxt, något han berättat om tidigare. Bland annat har han i en intervju med Carina Bergfeldt berättat om hur det förekom våld i hemmet, och att han sett sin mamma bli misshandlad av olika män under uppväxten.

Men de svåra upplevelserna har bara gjort deras relation starkare.

När Irma och Marko gästade talkshowen i höstas berättade han om hur viktig hans mamma är, eftersom att hans pappa lämnade familjen när han var bebis.

Så pass att han köpte ett hus till henne så att hon skulle kunna ta sig ur en destruktiv relation och bli nykter, något han lyckades med.

– Morsan har både varit min mamma och min pappa, för jag har vuxit upp utan far. Jag har aldrig känt att jag skulle ge upp på henne, utan min tanke var att det skulle bli bra någon gång och det blev det ju, sade han i Carina Bergfeldt.

Marko Lehtosalo i ”Marko & Irma”. Foto: TV4

LÄS MER: Markoolios mammas känslosamma ord hos Carina Bergfeldt – efter tuffa tiden

Sådan är Markos relation med sin pappa

Nu har alltså svenska folket fått en inblick i relationen mellan Marko och hans mamma. Men hur står det till med Markos pappa?

I en intervju med Hemmets Journal har Marko nyligen avslöjat mer om sin pappa och hur det gick till när han lämnade familjen. Han berättade då att Irma bara var 19 år när hon blev oplanerat gravid och att pappan stack fort.

– På torget i Orminge kunde mamma möta pappa med en annan kvinna, som var rom precis som han och delade kulturen och de mer traditionella kläderna, som långa svarta sammetskjolar och färgglada skjortor, säger Marko till tidningen.

Marko berättar att pappan numera bor i Finland, men att han aldrig har velat lära känna sin far. Trots det har de träffats några gånger, bland annat på Markos bröllop för några år sedan.

– Jag blev inte arg eller så, men jag kände bara att det var väldigt konstigt att dyka upp oinbjuden just där och då, säger han.

Irmas fräcka skämt: ”Ingen ny pappa”

Och även om Irma verkar vara nöjd med livet som singel – snarare menar hon att det är dags för Marko att skaffa sig en partner – så drar hon sig inte för att spana in killar.

I ett nytt klipp som TV4 delat med sig av skämtar hon om att hon är på jakt efter en ny kille – samtidigt som hon spanar in byggarbetarna vid huset.

– Snygga killar, för unga för mig bara… Ingen ny pappa till Marko, säger Irma och skrattar.

– Men man kan titta, med ögonen, tillägger hon senare.

Irma jagar pappa till Marko

Lås in era män, Irma är på jakt! 😂 😘

Posted by TV4 on Wednesday, February 1, 2023

Tittarna tjuter av skratt

Och hennes skämt går som vanligt hem i rutan. I TV4:s kommentarsfält formligen haglar det in hyllningar till den nyblivna tv-stjärnan.

”Underbara kvinna! ’Ingen pappa till Marko’ måste väl vara dagens kommentar! Var de cirka 10-15 år yngre än Marko?”, skriver en person.

”Du är så härlig Irma. Du sprider glädje med dina kommentarer”, skriver en annan.

”Lite ögongodis är aldrig fel. Spana på du Irma”, skriver en tredje.

Det är nog få som inte kan dra på smilbanden när Marko och Irma är i farten!

Håller du med tittarna? Skriv en kommentar på vår Facebooksida!