Foto: TV4/Instagram

Karl Fredriks stora beslut med kärleken Petter – som tittarna inte fick se i tv-rutan: ”Vi har börjat…”

Kärleken blomstrar på Österlen.
Nu berättar tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson om sitt nya gemensamma beslut tillsammans med kärleken Petter Kjellén.
– Vi ska svarva kroppar här tänkte vi, säger han.

”Karl Fredrik på Österlen” är en av TV4:s stora vårsatsningar. I åtta veckor får tittarna följa blomsterkungen Karl Fredrik Gustafsson, 34, på gården Eklaholm på Österlen och sambon Petter Kjellén, 38. De bjuder in intressanta gäster, visar upp olika blomsterarrangemang och tipsar om hur folk kan ”fluffa” till vardagen med hjälp av blommor och blad.

I tisdagens avsnitt gästade paret Marie och Gustav Mandelmann programmet.

På gården på Österlen blomstrar vårkänslorna, berättar nu Karl Fredrik.

– Det tycker jag väl att det känns som i och med att våren är här och solen med ljuset. Det blir längre dagar, vi blir gladare och piggare, säger Karl Fredrik.

Karl Fredriks löfte med Petter: ”Vi ska svarva kroppar här”

Tillsammans med sambon Petter Kjellén har han på senare tid satt upp ett nytt mål – att börja träna.

Tv-profilerna har inlett ett stenhårt program med hjälp av en expert.

– Både jag och Petter har börjat träna tillsammans med vår personlige tränare Åsa, hon är fantastisk. Vi kör fem, sex dagar i veckan nu, vi ska svarva kroppar här tänkte vi, säger Karl Fredrik till Nöjeslivet och skrattar.

En annan sak som får kärleken att blomstra på Österlen är de gemensamma projekt som paret engagerar sig i, berättar Karl Fredrik.

– Vi lanserar ett eget bubbel från Italien i vår. Den är ekologisk och har en lägre sockerhalt, vilket vi tyckte var viktigt. Så då kan man unna sig både ett och två glas extra om man vill. Det ska bli spännande att se om tv-tittarna vill ha en liten lill-lördagsskål med oss i veckorna, säger Karl Fredrik.

I övrigt laddar paret som mest inför påskhelgen.

– Påsken är stor på Österlen och jag är helt övertygad att folk kommer åka runt på Österlen även i år. Det finns många härliga upplevelser härnere, det gäller bara att vi alla hjälps åt och håller på pandemireglerna, säger Karl Fredrik och berättar att de är ungefär 15 personer som arbetar på gården under högsäsongen sommartid.

Hur har coronaåret påverkat er?

– Det är ju hemskt med coronan. Det kan alla skriva under på, framför allt de som har drabbats. Vi har hållit oss friska, trots att vi möter så mycket människor och håller avstånd. Vi har ju stora ytor utomhus vilket är bra. Det här är en bransch som klarat sig väldigt bra generellt under coronapandemin. Självklart har publiciteten från tv också gjort sitt. Det har gått väldigt bra tack och lov.

Foto: TV4

”Karl Fredrik på Österlen” sänds på tisdagar klockan 20 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar och dela vidare.