Aron Andersons fräcka kommentar om dansparen i Let’s dance – efter historiska vändningen

Foto: TV4

Dansparen i Let’s dance tvingas till ett historiskt byte.
Då reagerar Aron Anderson – med en humoristisk kommentar.

Aron Anderson gjorde stor succé i förra årets upplaga av Let’s dance.

Tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács skrev han historia när de blev det första dansparet att dansa med rullstol.

Och som de briljerade!

Deras uppvisningar på dansgolvet hyllades av både juryn och svenska folket som skickade dem hela vägen till en kvartsfinal.

Även utanför tv-programmet har Aron fortsatt inspirera många människor. Under sin aktiva idrottskarriär tävlade han framgångsrikt för Sverige i Paralympics. När att han lade av fortsatte han som inspirationskälla via sina föreläsningar och många äventyr.

LÄS MER: Tobias Karlssons nya sylvassa kontring mot Tony Irving – utspelet efter dramat i Let’s dance

LÄS MER: Rickard Sjöbergs gripande ord – öppnar upp om kampen bakom Let’s dance: ”Skämts över mig själv”

LÄS MER: Siw Malmkvists ilska mot Let’s dance – därför rasar stjärnan: ”Skitdåligt”

Aron Andersons liv utanför Let’s dance – orden efter succén

Aron har bland annat bestigit Kebnekaise och gjort en svensk klassiker. Förra vintern åkte han Vasaloppet och samlade då in 371 396 kronor i en insamling till förmån för FN:s flyktingkommissariat UNHCR, för krigets offer i Ukraina. Han kan också titulera sig författare efter att 2018 ha utkommit med ”Aron Tiger bestiger berg”.

Efter respasset i Let’s dances kvartsfinal förra året, var Aron nöjd med sin resa.

– Jag är mest nöjd över det avtrycket jag fått. Tittar man dansmässigt… Pason, som vi åkte ut med i kvarten, fick vi tre tior på. Vi är så nöjda med den dansen, den är magisk. Men totalt är det avtrycket jag fått, sade Aron Anderson till Nöjeslivet.

Enligt Aron hade dessutom många människor som lever med funktionsvariationer hört av sig direkt till honom i samband med hans medverkan i TV4-showen.

– Jag har fått så mycket meddelanden från föräldrar till barn med funktionsnedsättningar. Som exempel en mamma hörde av sig och skrev att hennes dotter inte velat synas med sin rullstol på något sätt, och inte velat använda den även fast hon behöver den. Nu har hon bytt sin profilbild i sociala medier med rullstolen. Och massor med liknande historier, sade han då till Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Därför tvingas dansparen byta med varandra – historiska ändringen i TV4

Även efter sin medverkan i Let’s dance har Aron fortsatt odla sina danskunskaper. Efter att ha charmat både juryn och tittarna i Sverige, blev Aron och Jasmine inbjudna till USA för att bjuda på showdans.

– Det är himla galet. Bara för ett par veckor sedan fick vi ett mejl från en stor välgörenhetsgala i USA. ”Hej, vi har sett er dansa, kan inte ni komma och dansa. Det vore så kul”. Vi sa bara ”shit, det här är så kul”. Det här är ett tillfälle vi bara måste ta, berättade Aron då i ”Nyhetsmorgon”.

LÄS MER: Aron Andersons glädje med Jasmine – bekräftar stora steget månader efter Let’s dance: ”I höst kommer…”

Dessutom håller Aron full koll på årets säsong av Let’s dance – som lagom till kommande lördag bjuder på en historisk vändning. Då kommer deltagarna nämligen för första gången att få byta danspartners med varandra.

– Jag vill ha en tävling på riktigt. Det nya tävlingsmomentet kommer att separera de som har uthållighet och viljan att överleva från dem som inte klarar det som jag som elitdansare har klarat hela mitt liv. Ärligt talat, att vara feg vinner man aldrig på. Så, shut the fuck up, släng bort “lagom” och satsa för att krossa dina motståndare, skriver juryordföranden Tony Irving i en kommentar på TV4:s hemsida.

Artikeln fortsätter under videoklippet – se deltagarnas starka reaktioner på den chockerande nyheten i Let’s dance:

Aron Andersons reaktion efter nyheten – humoristiska orden

Nyheten har inte gått Aron Anderson obemärkt förbi – som i en kommentar på tv-kanalens Instagram-sida nu skickar en humoristisk pik till programmet.

”Partnerbyte i Let’s dance. Känns ändå som att det kan ha hänt innan”, skriver Aron Anderson i en kommentar till inlägget på Let’s dances Instagram-sida.

Förra årets succédeltagare väcker nu frågor med sina ord i kommentarsfältet.

”Hur menar du då?” skriver en följare i ett svar till Aron.

”Pga skador och sånt ja, men inte så här, att alla byter i en vecka”, skriver en annan följare.

”Det var nog inte så Aron Anderson menade”, skriver en annan följare innan Aron själv väljer att gå in och svara följarna:

”Nej inte direkt”, skriver Aron följt av en emoji som indikerar skratt.

LÄS MER: Tony Irving om krisen i Let’s dance-juryn – nära splittras: ”Bråkar på riktigt”

”Let’s dance” sänds på lördagar klockan 20.00 i TV4.

Vad tycker du om årets säsong? Vad tror du om förändringen med nya danspar? Skriv gärna en kommentar!

Let’s dance- special: Hur har det fått ryktet som ”skilsmässoprogrammet”? Vilka otrohetsskandaler stämmer egentligen, och vilka svartsjukedraman har varit värst? I senaste avsnittet av Nöjesbubblan pratar vi om skandalerna i Let’s dance, och med oss har vi också en spännande gäst. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Exit mobile version