FOTO: TT Nyhetsbyrån

Pernilla Wahlgren tar över – hoppar in i Let’s Dance mitt i säsongen!

Pernilla Wahlgren, 51, medverkade i Let’s Dance för sju år sedan då hon dansade med Tobias Bader. Nu gör hon en mycket oväntad comeback och hoppar in mitt i tävlingen.

– I kväll är jag tillbaka i Let’s Dance på TV4!, skriver hon på Instagram.

 

 

Let’s Dance är inte en ny bekantskap för Pernilla Wahlgren, som var med i programmet 2012. Trots att hon fick motta stora hyllningar efter en spektakulär tangodans, som juryn sa var hennes bästa någonsin, fick hon lämna programmet.

– Jag har varit lite elak mot dig tidigare. Men det här var mycket bättre!, sa Tony Irving då.

I stället var det Anton Hysén och Sigrid Bernson som tog hem hela tävlingen.

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Sommar i P1, Sommarpratare
Foto: Wikimedia.

Pernilla Wahlgren gör comeback i Let’s Dance

Nu står det klart att Wahlgren hoppar in i Let’s Dance – mitt i säsongen. Det berättar realitystjärnan på sitt Instagram-konto.

”Året var 2012 när jag studsade runt som en liten läckerbit på dansgolvet tillsammans med Tobias Bader!”. skriver hon.

Och fortsätter:

”I kväll är jag tillbaka i Let’s Dance på TV4! Hoppar dock över dansgolvet denna gång och ska istället vara GästJury – då temat är MUSIKAL! Och det jag inte vet om tävlingsdans – vet jag definitivt om musikal! Ser fram mot en HÄRLIG KVÄLL med grym underhållning av alla fantastiska danspar!”, avslutar Pernilla.

Pernilla Wahlgren kommer alltså inte tävla i programmet utan bara gästspela.

Kristin Kaspersen, som fördes akut till sjukhus och fick sy nio stygn, kommer fullfölja sin medverkan i programmet.

– Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy. Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt, skrev Kristin på Instagram.

View this post on Instagram

Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy. Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt.(stegade igenom koreografi) Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra. Jag ska tillsammans med @callesterner dansa en grym Paso till Mama Mia imorgon i Lets Dance! Längtar! @tv4letsdance Tack @linnhegdal @carrolundholm, Calle, sjukvården och alla runt om i vårat team för hjälp, Pepp och skratt i något som efter omständigheterna slutade bra. På stories lägger jag en glad film från träning efter sjukhusbesöket. #kristinochcalle #letsdancese #liteotur

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Gilla och dela om du också älskar Let’s Dance!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat