Robin Bengtssons nya besked om kärleken Sigrid Bernson – efter långa tystnaden

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson flyttar ihop i ett hus.

Nu väljer han att svara på ryktena om flickvännen, skriver sajten Hänt.

Det var förra året som det började slå kärleksgnistor om artistkollegorna Robin Bengtsson och Sigrid Bernson. Paret träffades under Let’s dance i TV4 – då Sigrid var Robins danspartner i programmet.

Efter avgörandet i tv-dansen har de bekräftat sin relation, och på sistone har det blossat upp rykten om att Sigrid skulle vara gravid. Nu har sajten Hänt rätt ut det hela med pojkvännen.

I veckan presenterade TV4 samtliga deltagare i Let’s dance 2020 – och då stod det också klart att Sigrid inte kommer att delta som dansare i år.

Det har fått många av hennes fans att spekulera och skriva in till henne via kommentarsfältet på Instagram och frågat rakt ut om hon är gravid – och att det i så fall skulle vara anledningen.

Men i veckan gick Sigrid ut med ett långt meddelande till tv-tittare och fans, där hon förklarade att hon helt enkelt bestämt sig för att ”dra ner på tempot”.

Sigrids frånvaro i veckor

Då hade Sigrid lyst med sin frånvaro på sociala medier i flera veckor – vilket fått fansen att undra.

Läs hela inlägget här:

Robin Bengtsson svarar på gravidryktena

På en rak fråga om Bernson är gravid – efter alla rykten som cirkulerat de senaste dagarna – svarar nu pojkvännen Robin Bengtsson:

– Det är hon inte, säger Robin Bengtsson till Hänt.

Nu har paret flyttat ihop i en villa som de nyligen köpt tillsammans.

– Det känns fantastiskt, jag har ju vuxit upp i hus och i ett villaområde och det har Sigrid också, sade Robin nyligen till Aftonbladet.

Vi önskar er all lycka, Sigrid och Robin! Dela gärna vidare för att önska dem det bästa du också.