Foto: TV4

Suzanne Axell om relationen med Janne Josefsson – pikarna till tv-stjärnan när kamerorna släckts i Let’s dance

SVT-stjärnorna pikar varandra.
Nu berättar Suzanne Axell om samtalen med Janne Josefsson bakom kulisserna i ”Let’s dance”.
– Jag försöker prata minnen med Janne men det går inte så bra. Han kommer inte ihåg något, haha.

I coronatider håller tv-produktionen koll på deltagarna och bakom kulisserna är det noggrant med såväl avstånd som tester.

– De håller oss hårt, vi är väldigt försiktiga och gör det vi kan. De är superbussiga hela gänget här och alla måna om att vi ska ha det bra, säger Suzanne Axell, 65, till Nöjeslivet.

Tobias Bader och Suzanne Axell i ”Let’s dance”. Foto: TV4

SVT-profilen är inte den enda deltagaren i årets ”Let’s dance” med programledarbakgrund på public service-kanalen. Även ”Uppdrag gransknings” Janne Josefsson, 68, ställer upp i tävlingen.

Axells och Josefssons pikar bakom kulisserna

Axell beskriver en hjärtlig relation med den tidigare SVT-kollegan vid sidan av direktsändningarna i ”Let’s dance”. Samtidigt berättar hon att de inte drar sig från att slänga iväg en och annan pik i riktning mot varandra.

– Jag försöker prata minnen med Janne men det går inte så bra. Han kommer inte ihåg något, haha. Ska han ge, så får han ta. Janne är en fantastisk människa, nu förlorade han ju rätt rejält i ”Alla mot alla”, han har väl haft ett horn i sidan till mig sen dess tror jag, säger Suzanne Axell och fyrar av en sådant där skrattsalva som tittarna då och då också fått höra i rutan.

https://www.instagram.com/p/CMrdLGgly20/

I Kanal 5-frågesporten ”Alla mot alla” har såväl Axell som Josefsson medverkat under de senaste åren – med vitt skilda resultat.

”Fråga doktorn”-profilen Axell gjorde succé medan Josefsson fått se sig besegrad många gånger – men samtidigt bjudit tittarna på underhållning.

Och visst märks det att det finns en skämtsam konkurrens mellan dem båda SVT-stjärnorna i årets ”Let’s dance”.

– Jo, hon tycker ju att hon är så jävla bra där, och det kanske hon var också, säger Janne skämtsamt och fortsätter:

– Frågan är om hon är lika bra här i ”Let’s dance”… Här har hon inte chans om jag är med, haha. Jag vet inte om vi har mötts i ”Alla mot alla” någon gång, där hon till och med har vunnit? Men jag säger så här, det är skillnad på att kunna floder i Halland och att dansa, säger Janne Josefsson och skrattar.

Han har stöd av dansaren Malin Watson, 48, i årets ”Let’s dance”.

Foto: TV4

Du visade ju upp danskunskaperna redan hos Lars Lerin och Junior i ”Lerins sommarö”. Har du pratat något med dem om Let’s dance?
– De har inte hört av sig, men där dansade jag ju med Junior ja… Det är många som sagt att det var kul, jag vet inte, vad tyckte du Malin? säger Janne.

Malin Watson menar att Josefsson gjorde en strålande insats i SVT-programmet som sändes i höstas.

– Haha ja, jag såg det. Underbart, det är den känslan som vi ska få ut nu men i dansstegen, säger Malin Watson.

– Det är det jag hoppas på, att det inte bara blir vifta-vifta, utan nu ska det ut där. Steg, takt, rytm i en koreografi, säger Janne.

Foto: TV4

I första veckans ”Let’s dance” slutade såväl Axell som Josefsson i mitten när juryns röster hade avlämnats. Nu på lördag klockan 20.00 går de in i direktsändning återigen när den andra dansen avgörs i TV4.

Stort lycka till i ”Let’s dance”, Suzanne och Janne! Härligt att ni bjuder på er själva.

Vad tycker du om årets ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!