Tony Irvings varning till Jon Henrik i Let’s Dance: ”Kan ofta falla”

Jon Henrik Fjällgren är en av favoriterna till att ta hem Let’s Dance.

Nu hyllas han av Tony Irving – som samtidigt skickar en varning till dansaren.

Jon Henrik Fjällgren har dansat sig in i svenska folkets hjärtan. I gårdagens program dansade han som Fantomen och  förra fredagen, på temat ”Swing it” dansade han en jitterbugg.

En dans som juryn ansåg var den ”bästa dansen hittills”.

Bildkälla: Youtube/TV4

Tony Irving hyllar Jon Henriks insatser i Let’s Dance

Tony Irving är en av jurymedlemmarna, likt tidigare år. Han konstaterar att ha tror att Jon Henrik går långt i tävlingen.

Men den populära dansaren får se upp.

– Jon Henrik har fortfarande potential att ändra, men de som börjar starkt kan ganska ofta falla. Det är väldigt sällan man kan dominera hela vägen. De andra hinner ikapp och nu har de gått förbi, säger Irving till Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube/TV4

Irving varnar för Daniel

Enligt Irving finns det en annan dansare som har visat prov på en stor utveckling.

Daniel har enligt honom visat riktiga mästartakter.

– Jag var inget stort fan av Daniel i början. Jag tänkte att här har vi en pajaspojke som kommer in och får lite uppmärksamhet, gör sin grej, det blir lite kul, åker ut. Men jag hade fel. Han är riktigt professionell i allt han gör. Han tar vara på all kritik, alla möjligheter och han jobbar, säger han till Aftonbladet.

Jon Henrik har själv inte reflekterat något vidare kring huruvida han kan gå långt i tävlingen. Däremot säger han att han känt av favoritskapet på grund av sina fina resultat.

– När vi låg i toppen där, då var det stress. Men man är här för att ha roligt, så jag är glad så länge jag kan visa någonting, en sida av mig själv och dans. Det är bara once in a lifetime liksom, säger Jon Henrik till Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube/TV4
Vem hoppas du vinner Let's Dance? Lämna din åsikt i kommentarsfältet och dela vidare!