Lotta Engbergs intima fråga till Arvingarna-Casper – inför alla: ”Jag vill veta…”

Den folkkära artisten Lotta Engberg har tagit över som programledare för Bingolotto resten av säsongen.

I förra veckan kom beskedet att Rickard Olsson tvingas kasta in handduken på grund av sjukdom och efter läkarens inrådan.

– Jag har dragits med en långvarig förkylning och har dessutom avråtts av läkare från att arbeta de närmaste veckorna. Därför har jag för alla inblandades bästa tagit beslutet att kliva av redan nu, säger Rickard Olsson i ett pressmeddelande.

Engberg har redan hoppat in som programledare i TV4:s söndagsunderhållning i flera veckor, men är nu alltså Bingolottos ordinarie programledare för resten av säsongen.

– Det känns kanon att Lotta, som gör Bingolotto superbra, kan köra resten av programmen under våren, sade Rickard Olsson då.

Lotta Engberg har haft många gäster under de veckor hon redan vikarierat för Olsson i Bingolotto. Nyligen gästade till exempel hela dansbandet Arvingarna tv-studion.

Lotta Engberg, ny programledare i Bingolotto. Foto: TV4

Då avslöjade Lotta Engberg bland annat för grabbarna i bandet att hon varit och sett en konsert med dem i Göteborg.

– I höstas bestämde sig ett tjejgäng och jag för att gå ut och roa oss lite. Inte så ofta jag gör det, och det kändes viktigt att det skulle bli trevligt och så där. Vi käkade lite gott, drack lite gott och så började musiken, och det blev bara mer och mer magiskt ju längre kvällen led. Till slut stod vi upp hela publiken, vi dansade och sjöng. Vilka var det då som stod på scenen? Jo, det var Arvingarna, säger Lotta i ”Bingolotto”.

LÄS MER: Efter alla år – Casper Janebrink avslöjar djupa konflikten i Arvingarna: ”Beredda ge upp”

Arvingarnas framtidsbesked

Lite senare förklarade Casper Janebrink att han uppskattade den kvällen.

– På just den scenen är man väldigt nära publiken och då får man väldigt lätt kontakt med publiken. Det är mer än halva grejen, att få kontakt med publiken, säger Casper Janebrink i TV4-sändningen.

Engberg undrade också om vad Arvingarna har för sig nu, i dessa coronatider. Då avslöjade gruppen att de gått in i studion för att spela in musik.

– Vi kommer jobba lite i studio, spela in nya låtar och förbereda resten av året, säger Casper Janebrink i Bingolotto.

Foto: TV4

”Vem vill ni skicka påskpussar till?”

Lite senare vågade sig Lotta Engberg på en lite mer personlig fråga till gruppen.

– Jag vill nämligen veta vart ni vill skicka era påskpussar sen, sade Lotta i direktsändning innan hon lämnade intervjusoffan för att ta emot ett tittarsamtal.

LÄS MER: Arvingarna-Casper tvingades till operation – berättar

Men frågan fick inget ordentligt svar. I stället var det tittaren Ann-Kathrin som ringt in till programmet, som fick dem.

– Om vi vänder kameran ska du få se att hela Arvingarna skickar påskpussar till dig, kom igen nu grabbar! sade Lotta – och Arvingarna lydde självklart.

Arvingarna sprider kärlek genom tv-rutan i dessa coronatider. Foto: TV4

Sedan fick de aldrig tillfälle att återvända till Lottas utlovade fråga i programmet, men vi kan nog anta att Arvingarna ville skicka kärlekshälsningar till sina nära och kära.

Caspers kärleksknep med hustrun: ”Det tror jag är viktigt”

Casper gifte sig med sin Helena år 2002 och har beskrivit henne som sitt livs kärlek.

– Jag är dålig på att köpa blommor och så, men jag försöker visa min uppskattning för Helena varje dag. Det kan vara en kram eller en blick som säger ”jag ser dig, jag hör dig och jag älskar dig”. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen. Det tror jag är viktigt, har Casper tidigare berättat för tidningen GP.

LÄS MER: Arvingarna-Caspers barn har växt upp – så här ser de ut i dag

Här kan man se när Arvingarna framför låten ”Min bästa vän” i Bingolotto:

Bingolotto sänds på söndagar i TV4.

Dela gärna vidare för att sprida lite glädje som Lotta, Casper och de andra vill förmedla genom tv-rutan!