Malin Gramer om nya tv-uppdraget med Anders Öfvergård – relationen i kulisserna: ”Vi har ju också…”

Nu står det klart att det blir en ny säsong av det populära programmet ”Över Atlanten”!

Malin Gramer är en av de som ska ge sig ut på det stora äventyret. Nu kommenterar tv-profilen en av de andra deltagarna – nämligen Anders Öfvergård.

Det var 2019 som programmet Över Atlanten hade premiär för första gången. Programmet blev snabbt en succé och sedan dess har vi fått se många svenska kändisar som gett sig ut på den riskfyllda och hårt prövande resan över Atlanten.

Tidigare har vi sett deltagare så som exempelvis Thomas Wassberg, Agneta Sjödin, Tareq Taylor, Marko ”Markoolio” Lehtosalo och många fler.

Nyligen började den femte säsongen av Över Atlanten att sändas och till årets säsong får vi se Julia Dufvenius, Anders Svensson, Maria Montazami, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir, och Hans Fahlén. Naturligtivs leds dem av seglarproffset Gunnar ”Gurra Krantz.

LÄS MER: Här gör Anna Lindmarker det ”förbjudna” – utanför tv-rutan: ”Jag borde kanske inte…”

Över Atlanten
Foto: Kanal5

Över Atlanten – säsong 6

Och nyligen kom det glädjande beskedet att succéprogrammet får en sjätte säsong som ska sändas nästa år.

Programmet har börjat att spelas in och resan går från Gran Canaria hela vägen till Rio de Janeiro.

Det är sex nya men välbekanta kändisar som ska ge sig ut på sitt livs äventyr över Atlanten. Deltagarna är Malin GramerJessica AnderssonAnders ÖfvergårdHampus Hedström, Björn Kjellman och Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom.

Trots att Anders Öfvergård gått igenom en del kontroverser på senaste tiden så har tv-uppdragen fortsatt att komma in.

LÄS MER: Anders Öfvergårds ord i rätten – efter köttdramat: ”Skulle aldrig stjäla i hela mitt liv”

Utöver sin medverkan i Över Atlanten blev det tidigare i år klart att Öfvergård blir programledare för ett nytt renoveringsprogram i Kanal 5.

– Det är pirrigt! Jag är peppad och drivs av att får göra ett helt nytt program där jag kan visa fler och andra sidor av mig själv. Det är även väldigt roligt att vara tillbaka på Kanal 5, det är lite som att komma hem igen, sade Öfvergård i en kommentar när det stod klart att inspelningarna skulle dra igång.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anders Öfvergård. Foto: Linus Hallsenius / Kanal 5

Malins ord om gamla kollegan

Malin Gramer är skådespelaren och programledaren som senast varit aktuell med dejtingprogrammet True Love Sverige.

Malin Gramer öppnade nyligen upp i sin podd ”MItt i livet” som hon har tillsammans med väninnan Jessica Lasses. Där berättade hon bland annat om sin medverkan i Över Atlanten och berättar även om sin relation till de övriga deltagarna.

Där kommer det bland annat fram att hon känner en stor trygghet i att få åka med sin gamla kollega från Lattjo Lajban.

– Det har varit min trygghet tror jag, under alla de här veckorna som vi har vetat att vi ska åka, jag åker med Tobbe, jag känner honom. Vi kan stötta varandra, det känns jättehärligt, han är underbar, säger Malin Gramer i podcasten, vilket Hänt först rapporterade om.

Orden om Öfvergård

Hon kommenterar även en annan deltagare som är med på båten – nämligen Anders Öfvergård.

– Vi har ju också jobbat, asså vi känner ju också varandra sedan way back. Jag känner honom från när jag jobbade på ett produktionsbolag som heter Nordisk film, och där var även han för det var där de kom på Arga snickaren och castade in honom, säger Malin.

Hoppas att ni får en trygg och oförglömlig resa alla nya deltagare!

Vad tycker du om tv-programmet ”Över Atlanten”? Skriv gärna en kommentar!