Henrik Alsterdals skärrade ord – efter Anders Pihlblads otäcka olycka

Anders Pihlblad är ett av våra mest kända ansikten idag. Han har under flera år varit en populär programledare i TV4 och Nyhetsmorgon.

Efter att ha råkat ut för en olycka på gymmet lade Anders ut en bild på Instagram, som fick följarna att sätta kaffet i halsen.

Inte ens maken Henrik Alsterdal kunde hålla sig från att kommentera en otäcka bilden.

Anders Pihlblad har under flera år varit given i Nyhetsmorgon på TV4. Det var även på jobbet som Anders träffade sin stora kärlek, Henrik Alsterdal.

Gifta i flera år

Paret har nu varit gifta i flera år och har två barn tillsammans.

De har tidigare berättat att de gärna håller sina barn utanför rampljuset i den mån det går.

– Det är väldigt medvetet. De är inte intresserade av någon medial uppmärksamhet överhuvudtaget. Vi har känt av lite vad det är för barn och de har inte intresset av att vara med eller synas eller höras på det sättet, så vi lägger ut bilder på dem, men aldrig när man ser deras ansikten, har Henrik Alsterdal tidigare sagt till Hänt.

Blodig olycka

Under helgen var Anders på gymmet och tränade, när olyckan var framme. Under en situps-övning verkar något dock ha gått fel, och Anders fick ett sår i huvudet som blödde.

”Hur är det ens möjligt att slå sig blodig i huvudet när man gör sit-ups? Frågar åt en kompis” skrev Anders intill bilden.

”Katastrof”

Kommentarsfältet fylldes snabbt av krya på dig-meddelanden, men från maken Henrik Alsterdal kom inga direkta sympatier.

”Katastrof!!! Någon borde ha stannat i soffan” kommenterade Henrik skämtsamt.

Bild: Instagram

Som vi kan se svarade Anders med ett skratt, så vi kan nog utgå från att skadan inte var särskilt allvarlig. Tänk så härligt att ha en partner man kan skoja med på det här viset!

Vilket underbart par! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla kärleken!