Foto: TV4

Maria Forsbloms oväntade erkännande till kollegan i Nyhetsmorgon: ”Ska jag vara helt ärlig så…”

Maria Forsblom, 33, och Martin Järborg, 41, har snabbt blivit en stabilt programledarduo i Nyhetsmorgon.

De båda ungtupparna guidar tittarna genom morgonens nyheter och snackisar i början av veckan, och gjorde även uppskattade sändningar i TV4 tillsammans under påsken.

”Ni är så befriande härliga”

Martin Järborg var ett känt ansikte för många TV4-tittare när han i början av året klev in på Jesper Börjessons plats i Nyhetsmorgon. En stor rock att fylla förstås efter Börjessons många år i programmet, men den tidigare reportern på TV4-sporten har skött sig med bravur. Det tycker i alla fall många tittare.

”Ni är så befriande härliga och roliga och proffsiga. Förstår dig Maria att det ibland inte går att hålla sig för skratt, han är rolig din medarbetare Martin” skriver exempelvis en tv-tittare i en kommentar på programmets sociala medier.

”God morgon! I dag är det mulet men jag önskar er alla en ljus och fin dag ändå! Tack för att ni finns Maria, Martin och hela redaktionen och ger oss glädje då vi mest behöver det”, skriver en annan tacksam tittare.

Och glädje är någonting som genomsyrar denna programledarduos sändningar. Detta fick tittarna tydligt se under tisdagens program, då Martin i direktsändning skojade till det med Maria.

Martins fråga till Maria – oväntade svaret

Innan tv-kocken Paul Svensson skulle få visa upp sin smördegspizza gjort på resterna från påsken – passade Martin på att fråga sin kollega:

– Har du mycket påskmat kvar i kylen? säger Martin Järborg till Maria i direktsändning.

Foto: TV4

Maria Forsblom svarar: 

– Alltså, ska jag vara helt ärlig så har jag inte ätit en enda påskrätt. 

– Nä?! svarar Martin förvånat.

Foto: TV4

Och fortsätter: 

– Men det har jag, och jag har sill och grejer kvar. Det kan man ha på en pizza, det tycker Paul Svensson i alla fall, säger Martin innan tv-kocken får visa sitt recept på påskpizzan.

Maria och Martin sänder vanligtvis Nyhetsmorgon på måndagar och tisdagar, och programmet kan man så klart se mellan klockan 05.45-10.00.

Vad tycker du om denna glada programledarduo? Skriv gärna en fin kommentar på Facebook och dela vidare om du också uppskattar den värme Nyhetsmorgon sprider i dessa tider!