Matilda Bozas nya barnbesked – bekräftar steget med kärleken 2 månader efter sonens födelse: ”Häftigt”

Matilda Boza har blivit ett välkänt ansikte som en självklar del av TV4.

Men just nu har profilen en paus från rutan, då hon för två månader sedan blev mamma till en liten son.

I en intervju med Mama berättar profilen nu om tiden efter förlossningen, och framtidsplanerna med kärleken.

 – Om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn!, säger hon.

Under hösten kom nyhetsankaret och TV4-profilen Matilda Boza, 31, med den glada nyheten att hon och maken Jonathan väntade sitt första barn.

Tage Danielsson: En av Sveriges främsta underhållare genom tiderna. Men hur växte egentligen vänskapen med Hasse fram? Vad vad det för mörker som präglade hans barndom? Och hur beskrevs han av de som kände honom?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Något hon tyckte kändes otroligt roligt.

– Det känns väldigt, väldigt bra. Det är sista arbetspasset för i år helt enkelt och ja, men det känns väldigt kul, förklarade profilen i Nyhetsmorgon precis innan hon gick på föräldraledighet.

Matilda Bozas fina ord efter förlossningen

Och den sista februari fick de för allra första gången träffa sin lilla prins, som fick namnet Ben.

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt. Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv!, berättar Matilda Boza nu för Mama.

Foto: TV4

För tillfället befinner sig Matilda och Jonathan i den välkända ”bebisbubblan.”

”Älskar att vara din mamma,” skriver hon på Instagram till en bild på lilla Ben.

”Väldigt viktigt att han blir snäll”

I framtiden förklarar Matilda för tidningen vad hon tycker är absolut viktigast att lära lilla Ben inför framtiden:

– Att vara snäll! Det har både jag och Jonathan pratat om. Nu i början känns det som att det gäller att hålla honom levande och få honom att äta, att byta blöja, att han inte är för varm eller för kall. Men när vi pratar om framtiden, då är det väldigt viktigt att han blir snäll, säger hon.

Matilda Boza vill ha fler barn i framtiden

Och vad gäller framtiden så är Matilda och Jonathan också överens redan nu om att de gärna vill ha fler barn så småningom.

– Ja, vi har båda två syskon var och vi har absolut pratat om att vi vill ha syskon till Ben. Sedan får vi se om det går och hur det går och hur många. Men om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn!, säger hon till Mama.

Stort grattis till er lilla prins, vi önskar hela familjen allt gott!