Per Skoglunds beslut för framtiden – därför väljer han att sluta: ”Gränsen har passerats”

Per Skoglund är en av flera programledare i Nyhetsmorgon som kommit att bli folkkära genom sin medverkan.

Nu ger Per ett besked som många säkert ser dystert på.

Per Skoglund, 42, är en av de populära profilerna som vi ofta ser i TV4:s Nyhetsmorgon.

Med sitt lugn och karisma samt kärlek till den mat som lagas i studion har vunnit tittarnas hjärtan.

Men Per är inte bara programledare för Nyhetsmorgon, han är dessutom mycket intresserad av trav och är TV4:s egen häst- och travexpert. Han är dessutom gift med en annan travprofil sedan 2014 – Paula Ahlström. Tillsammans har de sonen Ossian.

Pers beslut för podcasten

Tillsammans med Peter Andersson, som jobbar för Kanal 75, har Per Skoglund länge haft podcasten ”V75 – lördag hela veckan”. I podden ger travprofilerna sina bäst travtips bland annat.

Men nu har Per Skoglund kommit med beskedet att deras podcast ska läggas ned. Detta berättade han i det senaste avsnittet av podden.

– Jag har inte haft en ledig söndag på fyra och ett halvt år. Det börjar kännas i kroppen. Särskilt att man utnyttjar alla de fantastiska aktiva inom vår sport som man ber vara vakna till tio i elva en söndag kväll för att svara på frågor om sina V75-hästar. Den gränsen har passerats, jag kan inte göra det något mer. Det känns orättvist och dags för någon annan att axla det, säger han i avsnittet.

I och med att Per hoppas av podcasten så lägger även Peter ned projektet. Pers uppdrag inom TV4 ska inte påverkas av detta.

Foto: TV4

Vad tråkigt att du väljer att lägga av med podcasten Per! Men det är också förståeligt förstås.