Renée Nyberg bryter tystnaden om Erik Videgård – så är relationen egentligen: ”Före detta…”

När Renée Nyberg gästade under förra veckan Nyhetsmorgon för att tala om sitt nya program-

Då avslöjades att hon har en viss relation sedan tidigare med en viss tv-kock.

Renée Nyberg är en av våra absolut mest älskade och proffsiga programledare. Nyligen utsågs hon till Årets kvinnliga programledare på tv-galan Kristallen – vilket var mycket välförtjänt!

Just nu är hon aktuell med en ny säsong av det populära underhållningsprogrammet ”Vilket liv!”, där hon är med och hyllar kända svenska profiler som varit med ett tag.

Under det första avsnittet av den andra säsongen så fick vi se Henrik Dorsin som överraskades på Oscarsteatern till allas förtjusning.

LÄS MER: Mamma Dorsin tårögd – efter sonen Henriks känslosamma ord hos Renée Nyberg: ”Betydde väldigt mycket”

Renée Nyberg
Foto: TV4

Renée gästade Nyhetsmorgon

Inför premiären av Vilket liv! så gästade Renée Nyberg Nyhetsmorgon under förra veckan. I slutet av intervjun med Jenny Alversjö så får Renée frågan om hon vill följa med och provsmaka maten som kocken i studion lagat.

Kocken var ingen mindre än Erik Videgård, och när Renée kommer fram till Erik så avslöjar hon att de är bekanta sedan tidigare. De har dessutom varit på semester ihop.

– Jag känner Erik lite, vi har faktiskt varit på semester ihop en gång för jättejättelängesedan. Kommer du ihåg det Erik?, säger Renée Nyberg och Erik stämmer in.

Renée och Eriks relation till varandra

Jenny Alversjö blev genast nyfiken på deras relation och ville veta mer.

Det visade sig att Renée och Erik umgicks i samma kompisgrupp förr om åren.

– Det var lite före detta fruar och före detta män…och före detta barn höll jag på säga men dom är kvar, säger Renée i Nyhetsmorgon.

Kul att ni känner varandra sedan tidigare!

Och tack för ett fantastiskt jobb med programmet Vilket liv! Renée!