Tittarnas hårda krav på Nyhetsmorgon – folk vill se en förändring: ”Bryr sig inte om oss tittare”

Nyhetsmorgon är programmet som följs av många tusentals tittare varje förmiddag i veckan.

Men nu kräver tv-tittarna en förändring i Nyhetsmorgon.

På förmiddagarna bänkar sig enormt många svenskar framför Nyhetsmorgon och programmet har genom åren kommit att bli en frukostrutin för tusentals människor.

I programmet tas tittaren med på en guidning genom nyhetsdagen och ämnena kan handla om allt mellan himmel och jord.

Några av de som brukar leda programmet är Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Sofia Geite och Anders Pihlblad.

Tittarnas krav på Nyhetsmorgon

Flera tv-tittare har nu krävt en förändring i programmet. Och det handlar om att man vill ha hålltider för inslagen. I och med att programmet är så långt så vet tittarna aldrig när ett speciellt inslag kommer.

Det var i kommentarsfältet på ett av Nyhetsmorgons inlägg på Facebook som folk tagit till orda.

När ska ni börja med tidpunkter för de olika inslagen? Jag är säkert inte den enda som inte kan sitta framför TVn i 4 eller 6 timmar. Påstå inte att ni inte vet, för gästerna vet alltid när de ska vara med”, skriver en person.

Instämmer till 100%. Tv4 bryr sig inte om oss tittare, känner jag. Hur svårt kan det va att ha en tablå med tid för de olika programpunkterna”, tillägger en annan.

Hålltider hade varit bra, man blir ju rent stel om man inte går ifrån ibland”, skriver en annan.

TV4:s svar till tittarna

I kommentarsfältet har även Nyhetsmorgon svarat på frågan.

Om det är något speciellt inslag du vill se, kan du alltid titta i efterhand på Tv4 Play”, menar ansvarig för Nyhetsmorgons sociala medier.

Men det verkar inte som att tittarna är nöjda med det svaret. För inte heller på Play-tjänsten går det enkelt att hitta de inslag som man vill se.

Jag hoppas att du inte menar att jag ska se hela Nyhetsmorgon i efterhand. Jag höll på att missa inslaget med Fredrik Steen och Zara för det hade ni inte skrivit ut. Det ligger inte på Play heller”, svarar en person.

Vad tänker du om tittarnas önskan om hålltider i Nyhetsmorgon? Skriv gärna dina tankar i en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev