Foto: TV4

Renée Nybergs ovanliga relationsbeslut med David Hellenius – barnen visste ingenting: ”Hade inget val”

Renée Nyberg berättar nu om sitt ovanliga relationsbeslut med David Hellenius.
Den folkkära programledaren öppnar upp om hemliga arrangemanget.
– Han hade inte så mycket val liksom, säger hon i ”Renées brygga” som sänds på onsdagen i TV4.

Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46, är ett av landets mest kända tv-par. De båda folkkära tv-profilerna har flera gånger plockat hem Kristallen som årets bästa kvinnliga respektive manlige programledare på den stora galan.

Med program som ”Renées brygga” och ”Bytt är bytt” har Nyberg en självklar plats i många tittares tablå. Samtidigt som Hellenius nu i vår bryter ny mark. Han lämnar nämligen ”Let’s dance” efter många år, och kommer i stället att leda nya TV4-showen ”Masked Singer Sverige”.

David Hellenius nya TV4-satsning: Masked Singer Sverige

I programmet kommer välkända personer, dolda under sagolika masker, att tävla i en sångtävling kanalen beskriver som en av de ”mest spektakulära någonsin”. Även bland andra Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren kommer ha nyckelroller i produktionen.

David leder även ”Hellenius hörna” i TV4. Foto: TV4

– Jag är så otroligt glad att det är Pernilla, Nour, Felix och Måns som utgör panelen och kommer göra programmet tillsammans med mig och alla hemliga kändisar. Ska bli spännande att se om de kommer kunna lista ut vilka kändisar som döljer sig bakom maskerna, eller om jag kommer vara den som kommer på det först, säger David Hellenius i en kommentar.

Renée Nybergs avslöjande om detaljen i relationen med David Hellenius

Samtidigt som David Hellenius siktar mot nya äventyr leder Renée Nyberg egna populära pratprogrammet ”Renées brygga”. Årets säsong går i mål på onsdagen klockan 21 i TV4 och då gästar författaren Camilla Läckberg, Centerpartiets partiledare Annie Lööf och skådespelaren Stefan Sauk.

Foto: TV4

Sauk berättar öppenhjärtigt om ensamheten under sin trasiga uppväxt, Camilla om glädjen över sina stora framgångar och Annie om en svår förlossning, enligt tv-kanalens tablåtext.

Dessutom avslöjar Renée Nyberg själv en intressant detalj från sitt eget liv tillsammans med David Hellenius. Under parets första år tillsammans bodde David i Renées källare(!).

Detaljen framkommer i onsdagens program, och det är Camilla Läckberg som tar upp ämnet.

– Jag tänkte annars i och med att du lät din man bo i källaren först, att du liksom satte tonen där, säger Camilla Läckberg i TV4-programmet.

Renée Nyberg skrattar till.

– Ja, det gjorde jag ju i och för sig. Han fick bo i källaren i ett år. Han hade inte så mycket val liksom. Han fick komma upp varannan vecka när barnen inte var där. Då fick han komma upp, säger Renée i TV4-programmet.

Gästerna kan inte sluta skratta

Sauk undrar hur barnen reagerade.

– Okej, när du var barnfri, då fick han komma upp, men när du hade barnen bodde han i källaren? Och för barnen så var han en inneboende? frågar Sauk.

Men Renée förklarar då att de inte visste någonting – David bodde i källaren i hemlighet för barnen och hade ingen radio eller tv.

– Det fanns ingen täckning därnere!

Alla runt bordet brister ut i skratt och till slut vill Annie Lööf skåla för paret.

– Det är ändå 17 år, säger Renée med sitt varma leende.

– Det är kärlek att stå ut med det. Det är fan kärlek, säger Camilla Läckberg och skrattar.

Foto: TV4

”Renées brygga” sänds onsdag 24 februari klockan 21.00 i TV4.

Vad tycker du om årets säsong av ”Renées brygga”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!