Därför jublar tittarna efter ”Renées brygga” – nu säger alla samma sak: ”Alltid lika bra”

På tisdagskvällen var det dags för det andra avsnittet av ”Renées brygga” där flera intressanta och spännande gäster syntes till.

Så lyder tittarnas tankar om programmet.

Renées brygga är satsningen i det lite speciella talkshow-formatet på TV4 som nu är inne på sin tionde säsong. Man kan med andra ord betrakta programmet som en riktig succé.

I programmet blir några välkända gäster utvalda att åka ut till Renée Nybergs brygga, mitt ute i den somriga skärgårdsidyllen.

Där bjuder de tittarna och sig själva på mycket skratt och roliga visdomar från livet, men de bjuder också på mycket allvar och svåra livshistorier. Kort och gott så får vi lära känna de kända svenska profilerna lite mer på djupet.

I förra veckan var det säsongspremiär för Renées brygga och då fick vi se lite av ett förälder-barn-special då Gunde och Ferry Svan samt Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht gästade bryggan.

I gårdagens avsnitt kom de folkkära Irma Lehtosalo, Andreas Lundstedt och Farah Abadi till Renées brygga, och det bjöds på både skratt och känsliga stunder. Vädret visade sig dock inte från sin bästa sida.

Bland annat fick höra om svåra livsöden från både Irmas och Andreas håll. Ja, det var verkligen mycket känslor i luften bland gästerna.

Renées brygga
Foto: TV4

Tittarnas åsikter om programmet

Efter att det senaste avsnittet sändes igår har folk tagit till orda på sociala medier och delat med sig av sina tankar om programmet.

Det är övervägande positiva hyllningsrop både till programmet, Renée och veckans gäster.

Kanon program, med jättebra gäster, Renée är ju helt underbar”, skriver en person på Facebook.

Helt fantastiskt program med underbara gäster och Renée är kanonbra”, skriver en annan.

Alltid lika bra med olika gäster och ikväll fick man skratta tack vare Irma”, skriver en tredje.

Och jag kan bara hålla med! Tack för ett toppenbra program Renée och alla gäster!

Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

LÄS MER: