Foto: TV4

Därför tokhyllas Renée Nyberg – efter beteendet mot gästerna på bryggan: ”Så naturligt…”

Renée Nyberg hyllas stort av tittarna.
Framför allt är det programledarens beteende framför gästerna som väcker reaktioner.

På tisdagkvällen sändes det näst sista avsnittet för säsongen av TV4:s livsstilsprogram ”Renées brygga” som spelats in på en ö i Stockholms skärgård.

Programledaren Renée Nyberg fick då besök av skådespelarna Dan Ekborg och Ellen Bergström samt komikern Mårten Andersson.

Det blev flera öppenhjärtiga och känslosamma samtal om bland annat missbruk, ADHD och dödsfall.

Programledare Nyberg har i princip nästan prenumererat på titeln bästa kvinnliga programledare på tv-branschens gala Kristallen under årens lopp.

Och får man tro Nöjeslivets läsare lär den trenden hålla i sig ett tag till.

Nyberg hissas nu till skyarna ännu en gång – efter tisdagens program. Sedan sändningen avslutades har flera hundra tittare hört av sig till Nöjeslivet via vår Facebook-sida med uteslutande beröm till värden.

– Renée är helt unik är varm öppen och lyssnar på sina gästers gripande berättelser. Ett fantastiskt program med fina gäster, skriver en av Nöjeslivets läsare i en kommentar på Facebook.

– Hon är suverän som programledare och hennes program är mycket trevliga. Hon gör allting så naturligt, skriver en annan tittare.

– Bästa programledaren i nutid. Utan tvekan, skriver en tredje.

De flesta tittare verkar uppskatta på vilket sätt Renée bemöter sina gäster.

– Hon är fantastisk duktig programledare, lyssnar på sina gäster på ett fint sätt. Mycket bra program. Både humor och allvar, skriver en tittare.

– Renee är fantastiskt duktig som programledare. Får gästerna att öppna sig och lyssnar på dom. Tack för ännu ett bra program, skriver ytterligare en tittare.

Kommande tisdag sänds säsongsfinalen av ”Renées brygga”. Programledaren får då besök av skidåkaren Jon Olsson, revydrottningen Eva Rydberg och trollkarlen Carl-Einar Häckner.

Gästerna i säsongsfinalen av "Renées brygga". Foto: TV4
Gästerna i säsongsfinalen av ”Renées brygga”. Foto: TV4

Vad tycker du om ”Renées brygga”? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev