Sanningen om Cornelias läggmatch på Torpet – därför förlorade hon med flit: ”Jag ville ju…”

Cornelias läggmatch

Foto: TV4

De tre torparna kämpar om en sista finalplats. Men en av deltagarna har redan gett upp. I den sista tävlingen där de gör upp om fördelar så förlorar Cornelia stort.

Enligt henne var det meningen.

– Alltså läggmatch och läggmatch… Men jag gick inte in för att vinna den tävlingen. Det gjorde jag inte, säger hon till Hänt.

Cornelia Nordensson, 30, har varit med i ”Farmen” tre gånger. Trots att hon uppenbarligen älskar att vara med i programmet har även hon sin gräns för vad hon pallar med.

Efter att ha varit en av de tre sämsta på att slå ner en spik i söndagens kvaltävling skickades hon på nytt till ”Torpet”, denna gång med Maxine, 27, och Cornelia Gyllborg, 28.

Läs mer: Farmen-Cornelias attack mot Anna Brolin – ställer programledaren mot väggen: ”Så förbannad”

När hon fick beskedet fick hon total panik.

– Jag ville ju hem. När jag fick reda på att jag skulle tillbaka till ”Torpet” så ville ju jag lämna. Alltså då ville jag kasta in handduken men jag fick inte riktigt göra det. Produktionen sa: ”Håll ut, åk ut i tinget i alla fall om du ska ut”. Ja! Alltså jag ansträngde mig ju inte där, säger hon till Hänt.

Cornelia Nordensson i ”Farmen”. Foto: TV4

Gjorde inte sitt yttersta

Det hela resulterade i att Cornelia inte riktigt tog i under de sista tävlingarna på ”Torpet”. Trion kämpade om fördelar som de kan ha nytta av i det avgörande kvalet på söndag. Då ska tre torpare bli till en. Den personen går rätt in i finalen i ”Farmen”.

I den sista kampen skulle deltagarna stapla vedträn och bilda ett så högt torn som möjligt. Någonting Cornelia gjort förut. Men hon var katastrofalt dålig och kom sist.

Nu avslöjar hon att det var ett medvetet drag från hennes sida.

– Ja, nej, jag vet ju precis hur man ska göra den där tävlingen. I min första säsong hade jag ju vedstaplartävling för att ta mig till finalveckan. Men jag var ju inte med i matchen längre liksom, jag ville ju bara åka hem och tyckte att det fick räcka. Jag hade spenderat en hel sommar på ett torp. Jag kände att det fick räcka med regn och 12 grader, säger hon.

Vill inte kalla det läggmatch

Däremot svänger hon lite i huruvida hon vill kalla sitt drag för en regelrätt läggmatch.

– Alltså läggmatch och läggmatch… Men jag gick inte in för att vinna den tävlingen. Det gjorde jag inte, säger hon.

Vad tycker ni om upplägget med ”Torpet” den här säsongen? Lämna gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version