Slagsmålet i ”Farmen” tvingar TV4 till krismöte – nu kopplas polisen in

Louise Olsson, 30, var en av årets deltagare i ”Farmen”, men hennes medverkan blev kort då hon skickades hem efter att ha slagit en annan deltagare. Nu har händelsen polisanmälts.
– Jag ångrar det jag gjorde, men hade jag vetat om att jag skulle åka ut hade hon fått en fet smäll i stället, säger Louise.

L

ouise Olsson, 30, hamnade i en konflikt med Farmen-deltagaren Kirsi Pärssinens, vilket slutade med att hon tog en näve gröt och slog till Kirsi i huvudet. Det gjorde att programledaren Paolo Roberto tog Louise åt sidan och konfronterade henne.
– Du har smällt till henne, absolut, och våld är något vi inte kan acceptera på ”Farmen”. Hur arg man än blir. Så tyvärr, Louise, du får packa dina grejer och bege dig härifrån. Tack för att du ville vara med, sa Paolo.

””Hade jag slagit med min fulla kraft hade det varit ännu värre”

Nu har händelsen polisanmälts, och när Louise ser programmet i efterhand så säger hon att hon ångrar det hon gjorde.
– Jag känner inte igen mig själv, jag tyckte att det var rätt så hemskt. Det var chockerande. Jag har själv sagt att så farligt var det ju inte, men när jag såg klippet… Hade jag slagit med min fulla kraft hade det varit ännu värre, säger hon till Expressen.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/3951634″ /]

Var det rätt att Louise fick lämna Farmen? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet, och dela artikeln för mer nöjesnyheter i ditt flöde.