Foto: TV4/Instagram

Soraya Lavasani bryter tystnaden om pilska felsägningen i Nyhetsmorgon – fick alla att skratta

Hon bjuder på sig själv.
Soraya Lavasani fick tittarna att skratta högt efter pilska felsägningen i sändning.
Nu berättar TV4-profilen vad det var som egentligen hände.
– Vissa har påpekat att det troligen var en freudiansk felsägning – det låter jag vara osagt, skriver Nyhetsmorgon-profilen.

Soraya Lavasani är en av Nyhetsmorgons mest rutinerade programledare. Journalistprofilen har tjänstgjort på TV4 i över 15 års tid, och har förutom morgonjobbet i Nyhetsmorgon också bland annat agerat nyhetsankare i kanalens sändningar.

Tittarfavoriten Soraya, som är expert på att alltid få sina gäster i Nyhetsmorgon-studion att känna sig välkomna och trygga i hennes sällskap, ledde tidigare programmet med Jesper Börjesson.

Artikeln fortsätter under bilden.

Det har nu gått över fyra år sen duon splittrades efter att Börjesson valt att inleda en annan karriär utanför tv-rutan.

Men detta hindrar förstås inte de båda från att umgås ändå. Privat är Soraya och Jesper vänner. De båda håller kontakten.

Så sent som i förra veckan var de båda tidigare TV4-kollegorna ute och åt lunch tillsammans. Vad som inmundigades förtäljer inte historien, men både Soraya och Jesper såg glada ut efter måltiden som Börjesson på Instagram beskrev som en ”lyxlunch”.

Artikeln fortsätter under bilden.

I tv-rutan har Soraya nu i stället fått en ny kollega sedan några år. Han heter förstås Martin Järborg och tillsammans bildar de en stabil och trygg duo.

På skärtorsdagens morgon hade Soraya och Martin hand om sändningen som bland annat handlade om säkra vårtecken som påskmat, påsklovsläsning och helgens premiäromgång i fotbollsallsvenskan.

Artikeln fortsätter under bilden.

Under skärtorsdagen passade Soraya också på att beröra ett ämne från en tidigare sändning i TV4.

Då hon nämligen råkade dra till med en felsägning av det lite mer pilska slaget i direktsändning.

Men Soraya är inte den som är den – hon bjuder gärna på sig själv och står för det.

– Min felsägning i förra veckan då jag råkade säga pippa istället för piffa har genererat en hel del skratt och reaktioner vilket glädjer mig, vi behöver skratta mer, skriver Soraya och fortsätter:

– Vissa har påpekat att det troligen var en freudiansk felsägning – det låter jag vara osagt och önskar er alla en riktigt skön påsk.

Vi önskar dig en riktigt glad påsk i retur, bästa Soraya!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev