Tilde hyllas stort efter agerandet i direktsändning – starka reaktioner efter gästens besök: ”Var bäst”

Efter fredagens program av ”Tilde” var det många tittare som var nöjda och belåtna.

I alla fall sett till kommentarerna på Nöjeslivets Facebook-sida, där många uttryckte sin glädje efter programmet.

”Mycket bra program i kväll bra gäster”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

För tredje gången den här sommaren välkomnade Tilde de Paula Eby, 48, tittarna till hennes egna talkshow ”Tilde”. Fredagens program från Junibacken i Stockholm lystes upp av en härlig kvällssol och när Molly Sandén tog ton under direktsändningens allra första sekunder hängde en lovande afton i luften.

Artisten var även en av gästerna och i intervjusoffan hade hon även sällskap av förbundskaptenen Janne Andersson, samt modellen Mini Andén.

Temat för kvällen var ”att ständigt bli bedömd”. I samtal med gästerna lyfte den rutinerade programledaren upp känsliga ämnen som hat på internet och fenomenet – internettroll.

Tilde de Paula Eby
Foto: TV4

Tittarnas hyllningar

I de tidigare programmen har tittarnas åsikter varit delade. Vissa har älskat programmet sedan start medan andra tyckt att TV4 borde släppa fram någon annan istället för Tilde de Paula Eby.

Men när det senaste programmet var slut så var det på det mesta glada tillrop som Nöjeslivet fick ta del av. I ett kommentarsfält på Nöjeslivets Facebook-sida var det flera som var väldigt positiva till programmet. Uppsättningen med gäster verkar ha tilltalat de flesta och flera hyllade programmets tema.

”Tycker att det var ett jättebra program. Tilde är duktig programledare och bra blandning av gäster”, kommenterade en nöjd tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Riktigt bra kväll Tilde är fantastisk”, skrev en annan.

”Så bra det var längtar till nästa fredag”, skrev en tredje.

”Jättebra program tack vare en duktig programledare”, skrev en fjärde.

Glada över Janne

Men mitt bland alla glädjerop tycks en viss förbundskapten ha gjort ett extra fint intryck. I kommentarerna var det flera av tittarna som uttryckte sin glädje över den 58-åriga fotbollstränaren från Halmstad.

”Bra som vanligt. Janne Andersson är alltid trevlig att lyssna på. Molly Sandén är bra och hennes väg att hitta sig själv, är stark att höra. Bra är hon! Tilde är alltid bra!”, skrev en tittare.

”Mycket bra program i kväll bra gäster. Men Janne var bäst”, skrev en annan.

Janne Andersson
Foto: TV4

Programserien ”Tilde” är nu halvvägs in i sommarens schema. Tre program är avverkade och tre program återstår innan programmet tackar för sig den här sommaren.

Programmet sänds fredagar, 20.00, på TV4.

Vad tyckte ni om fredagens program? Lämna gärna en kommentar på Facebook!