Foto: TV4/TT

TV4-hallåor vi minns: Anders Östman försvann från rampljuset

Det var många hallåor som förgyllde tv-tittarnas vardagar förr om åren. I TV4 vimlade det av profiler som välkomnade tittarna för att presentera de kommande programmen.

En av alla dessa var Anders Östman. I många år var han en av kanalens mest flitiga hallåor. Han värvades till TV4 efter att tidigare ha varit på TV3, TV6 och ZTV.

Men det var i ”Fyran” som Anders blev känd för hela svenska folket.

Östman var även konferencier på stora underhållningsprogram som ”Let’s dance”, ”Idol” och kanalens floppsatsning ”The Voice”.

Några år innan hallået togs bort i TV4 – år 2018 – försvann Östman från kanalen.

Efter tiden i TV4 har Anders Östman lämnat rampljuset. I stället har han bland annat arbetat för friskolekoncernen Thorén Framtid. Dessutom har han agerat moderator och konferencier.

STOCKHOLM 2015-02-12 Anders ÷stman anl‰nder fˆr galapremi‰ren p filmen Fifty Shades of Grey p biografen Rigoletto i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT

”Anders utbildade sig i London på Mountview Academy of Theatre Arts (BA HONS) och efter studierna började han direkt jobba med TV som programledare. Anders är en spontan och öppen person som lätt anpassar sig efter situationen och van att improvisera på scen inom många olika områden. Med den styrkan kan han anpassa sig efter ditt behov och får publiken att känna sig delaktig”, skriver arrangören på sin hemsida där det går att boka honom som moderator och konferencier.

Minns du hallåorna i TV4? Så här såg det ut sista kvällen år 2018:

Saknar du hallået i TV-kanalerna? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!