Foto: Kanal 5

Ullared-Morgan om dystra beskedet – profilens beslut efter alla år i rampljuset

Framtiden för ”Ullared” svävar i ovisshet.
Efter det tråkiga beskedet till tv-tittarna reagerar nu stora tittarfavoriten Morgan Karlsson på uppgifterna.
– Jag har haft jätteroligt under de här åren, säger han till Hänt.

Framtiden för långköraren ”Ullared” är osäker. Kanal 5-serien har sänts i många säsonger och visas fortfarande i repris med jämna mellanrum.

I reality-programmet har tittarna genom åren fått möta stora profiler som butiksmedarbetarna Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren, systrarna Gunnel Hyvönen och Maritta Söderström och många fler.

LÄS MER: Därför försvinner omtyckta Ullared-profilen – chockar tv-tittarna med nya beslutet: ”Skönt att slippa”

Morgan och Ola Conny julrimmar. Foto: Kanal 5
Morgan och Ola Conny i ”Ullared”. Foto: Kanal 5

Osäkert om ny säsong för Ullared

Någon ny säsong har inte spelats in på flera år – och i en intervju med GT tidigare i år avslöjade varuhuset Gekås nye vd att nya inspelningar i dagsläget inte är aktuellt.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, säger Patrik Levin, vd på Gekås, till GT.

Morgans ord efter tittarnas frågor om Ullared

Morgan Karlsson har varit en av programmets största stjärnor. Men han verkar oberörd av det faktum att ”Ullared”-seriens framtid är osäker.

– Dom får göra som dom vill. Jag har gjort mitt, varit med i tolv säsonger, så jag är rätt så nöjd. Det spelar ingen roll om de kör på heller, för jag har haft jätteroligt under de här åren, säger Morgan Karlsson till Hänt.

LÄS MER: ”Ullared”-profilen Maritta om stora oron för systern Gunnels hälsa – efter nya beskedet: ”Läkarna har sagt…”

Han poängterar också att han inte alls tycker det är jobbigt när tittare vill komma fram och byta några ord efter att ha sett honom i tv.

– I helgen var jag ute i Falkenberg och hade jätteroligt, pratade med mina fans och så där. Programmet är ju väldigt stort än så länge, så det är inget jag tänker på vad som skulle hända om det läggs ner. Men senast idag var det två tre kunder som frågade om vi inte skulle fortsätta, om det inte skulle komma något nytt snart, säger Morgan.

I en säsong testade Morgan om hypnos kunde hjälpa honom att sluta snusa – se klippet här:

Skulle du vilja se fler säsonger av ”Ullared”? Skriv gärna en kommentar!