Foto: Instagram, Chris Pizzello/AP/TT

Barbra Streisands enda barn Jason har vuxit upp – i dag är 57-åringen kusligt lik sin kända mamma 

Sångaren och skådespelaren Barbra Streisand har bara ett barn – sonen Jason har verkligen gått i sin moders fotspår.

Han har släppt album och varit med i flera olika filmer.

I dag är Jason Gould 57 år gammal.

Hon är en av världens mest framgångsrika och berömda kvinnor. Barbra Streisand, 82, har sålt mer än 140 miljoner album och hon har dessutom vunnit flera stora filmpriser (Oscars, Grammys och Emmys) för sina insatser som skådespelare.

Barbra Streisand är inget mindre än en levande legend. Hennes röst beundras över hela världen och hon är älskad av miljontals människor. Men skådespelerskan spelar även en annan roll i sitt liv som folk ofta glömmer bort; att vara mamma.

Barbra är en hängiven mor till sin son Jason Gould, 57, och hon har verkligen bevisat att en mors kärlek är ovillkorlig.

Barbra Streisand och Jason Gould
Barbra Streisand med sin lilla pojke Jason. Foto: Instagram

Har ett starkt band till Barbra

Jason föddes den 29 december 1966 när Streisand var gift med skådespelaren Elliot Gould. Ända sedan pojken var ung visste han att hans föräldrar var annorlunda.

Han vande sig snabbt vid deras berömmelse och han gillade det redan i tidig ålder. När Jason var tre år separerade föräldrarna, men han fortsatte att njuta av tiden i strålkastarljuset.

Jason Gould liten
Jason Gould som liten. Foto: Instagram

När föräldrarna delade på sig bodde han till störst del hos Barbra, vilket förklarar att han alltid haft ett starkare band till henne – samtidigt hade han en fortsatt god relation med sin far.

Det fanns dock en tid när han inte var så nära sin pappa.

Pappan hade svårt att förstå

När Jason var 8 år insåg han att han var gay. När han sov över hos sina kompisar hoppades han alltid att det skulle hända någonting romantiskt, vilket det aldrig gjorde. Det fick honom att känna sig väldigt ensam under uppväxten. Han hade heller inte så många öppet homosexuella förebilder.

Jason var 21 år när han kom ut för sina föräldrar. Han misstänkte att Barbra redan hade en aning om att han var homosexuell, så där behövde han inte förklara så mycket. Men det var någonting helt annat att komma ut för sin pappa Elliot Gould.

Skådespelaren blev helt chockad och trodde att det var en fas som hans son snart skulle växa ifrån. Han hade svårt att acceptera det. Men så småningom blev det uppenbart för pappan att det inte var en fas – och han accepterade sin son som han var. Deras relation till varandra blev också bättre.

Jason Gould stor
Så är ser Jason Gould ut i dag. Foto: Instagram

Det gör Jason Gould i dag

Precis som sina föräldrar är Jason också en underhållare, men han väljer att flyga under radarn och gör inte så mycket kommersiella saker. Han publicerar inte heller allt han skapar, utan väljer att behålla det för sig själv eftersom han inte söker berömmelse.

Han har däremot varit med i olika filmer och han har släppt egen musik. Han har fått en egen fanskara som älskar honom för den han är.

Barbra Streisand och Jason Gould
Mamma och son. Visst är de lika? Foto: Instagram

Även Barbra är givetvis ett stort stöd och en stor beundrare av sin son. Hennes Instagram-sida är fylld med dussintals bilder av henne och Jason. Streisand är inte blyg när det gäller att visa världen hur nära hon är sin 57-åriga son.

Vilken härlig relation ni har till varandra Barbra och Jason. Underbart!

Dela gärna artikeln, och ge den en tumme upp, för att sprida lite glädje och kärlek bland dina vänner och bekanta.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev