Charlotte Perrelli hämnades Nicolas otrohet – så är exmakens liv 16 år efter skilsmässan

När dansbands- och schlagerstjärnan Charlotte Perrelli kom på sin exmake Nicola med att ha varit otrogen hämnades hon på ett klassiskt, men ack så effektivt, sätt.

16 år har gått sedan äktenskapet brakade samman. Hur det har gått för Charlotte vet de flesta, men hur Nicola lever i dag är inte lika väldokumenterat.

1996 träffade Charlotte Nilsson, 49, sin blivande man på Millie Bar i Stockholm. Krögaren Nicola Ingrosso, 55, var lillebror till kändisbröderna Emilio, 58, och Vito, 60, som bland annat varit bakgrundsdansare till Pernilla Wahlgren, 56, när hon kom fyra i ”Melodifestivalen” 1985 med bidraget ”Piccadilly Circus”.

Nyheter24 skriver att när Charlotte och Nicola gifte sig i Oscarskyrkan 2003 närvarade varken Nicolas föräldrar Carmine och Melina eller hans kända bröder. Anledningen var att det uppstått en konflikt inom familjen då Charlotte och Pernilla blivit så goda vänner, samtidigt som Pernilla och Emilio skulle skiljas.

Läs mer: Stenhård kritik mot Charlotte Perrelli efter beslutet för barnen – nu upprör bilderna: ”Tragiskt och osmakligt”

Nicolas föräldrar var heller inte så förtjusta i att Charlotte hade vikit ut sig i tidningen Café, eller det faktum att Charlotte började använda Melina Ingrossos flicknamn Perrelli när hon lanserade hud- och skönhetsprodukter.

Nicola och Charlotte Perrelli
Svenska Hjältar-galan på Cirkus i Stockholm, 2007. Nicola och Charlotte Perrelli. Foto: Pontus Lundahl/TT

– Det finns så många andra namn hon hade kunnat använda istället för mitt flicknamn, det gör mig väldigt förbannad. Nu kommer hon att tjäna miljoner på mitt namn och jag får ingenting. Aldrig i livet, sa Melina Ingrosso till Aftonbladet 2005.

– Perrelli är inte något som bara tillhör dem. Dessutom har jag registrerat varumärket och har patent på namnet, så jag är inte ett dugg orolig, svarade Charlotte.

”Klipper helt med familjen”

Redan 2003, när parets första son Angelo föddes, bröt Nicola och Charlotte med hans familj.

– Vi vill leva ett lugnt liv, men min familj ger oss problem varje dag. Det räcker nu. Vi klipper helt med familjen, sa Nicola till Aftonbladet.

2006 föddes parets andra son, Alessio.

Utöver att uppfostra två barn gick all deras vakna tid åt sina respektive karriärer. Charlotte som framgångsrik schlagerdrottning. Nicola som krögare på Divino.

– Ibland känns det som om vi bara är mamma och pappa och vi träffas aldrig. Det finns ingen tid tillsammans och vi gör ingenting roligt ihop. Men Nicola och jag är helt övertygade om att vi kommer att dö tillsammans, sa Charlotte till Aftonbladet 2007.

Sanningen bakom skilsmässan

Så blev det inte. Bara två år efter att Alessio föddes var det slut på äktenskapet. De bröt upp 2008 och skilsmässan gick officiellt igenom 2010.

– Jag vet inte om Nicola och jag hade varit ihop om vi inte haft barnen. Men jag vill, vill så det värker, att de ska leva med mamma och pappa tillsammans. Jag ger allt för det. Det kanske sker på bekostnad av att jag själv inte tycker att livet alltid är toppen, men det är priset man får betala, sa hon en kort tid innan skilsmässan var ett faktum.

Nicola och Charlotte Perrelli
Nicola och Charlotte på ”Melodifestivalens” efterfest 2008, det året hon vann för andra gången. Foto: Janerik Henriksson/TT

Det var inför ”Eurovision Song Contest” i Belgrad 2008 som helvetet brakade loss. I samband med vistelsen i Serbien kom hon över filmer och bilder som visade hur Nicola hade varit otrogen med flera andra kvinnor.

Hon gjorde då någonting som många som blivit bedragna verkligen drömt om att göra. Elle skriver att medan exmaken var borta från hemmet så bytte hon låsen på alla dörrarna.

Huset var mitt och jag hade ordnat så att ett låssmedsföretag bytt ut alla lås, och jag hade ringt Securitas och sagt åt dem att bevaka huset”, skrev Charlotte i sin självbiografi ”Flickan från Småland”.

Nicola fick i stället övernatta hos kompisar och han kom heller inte åt sina saker i hemmet.

Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det. Han raserade sitt liv totalt. Alla var vi med andra ord förlorare i det här dramat”, fortsatte Charlotte.

Så lever Nicola Perrelli i dag

I dag har det gått 16 år sedan Charlotte Perrelli och Nicola Perrelli gick skilda vägar. Hon har gift om sig med Anders Jensen som hon har två söner med: Adrian Perrelli-Jensen (2013) och Alvin Perrelli-Jensen (2018).

Men vad har hänt med Nicola?

Han är fortsatt verksam som krögare i Stockholm. På sin LinkedIn-profil står det att han är manager för krogen USINE på Södermalm – bara några tiotals meter från restaurangen La Perla som ägs av brodern Emilio Ingrosso och hans fru Åsa.

Nicola är sedan 15 år tillsammans med sin nuvarande fru Christina ”Tina” Perrelli (tidigare Karlsson). De gifte sig i januari 2022.

Nicola och Tina Perrelli
Nicola och Tina Perrelli på sin bröllopsdag. Foto: Instagram

– Det tog lite tid, men nu slog vi till. Vi har planerat det länge, men har varit tvungna att skjuta upp det gång på gång. Men nu ville vi gifta oss. Det har varit ett sådant jävla skitår så vi bestämde oss när Tina fyllde år i november, sa han till Aftonbladet dagen efter vigseln.

– Det känns fantastiskt att vara gift! Vi har varit tillsammans i tretton år och då känns det larvigt att i vår ålder kalla varandra för pojkvän och flickvän. Tina har inte heller varit gift tidigare så då gjorde vi det. Det var faktiskt bara Tinas barn och hennes sons sambo på plats. De var vittnen. Min högsta önskan var att mina barn skulle vara där, jag hade bjudit in dem, men jag fick inget svar tyvärr, fortsatte han.

Nicola har nämligen ingen kontakt alls med sina söner. Någonting han skrivit om på Instagram.

Grattis min älskade son Alessio som fyller 18 år idag. Min saknad till dig är enorm. Vi har inte setts sen 2017. Bilderna är från Italien vår sista semester. Jag hoppas mina gratulationer kommer fram till dig. Pappa älskar dig”, skrev han exempelvis i oktober i fjol.

Vad tyckte du om artikeln? Kommentera gärna på Nöjeslivets Facebook.

Du kan också dela och gilla-markera texten om du gillade den.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev