Christina Schollins vackra kärlekshyllning till Hans Wahlgren – firar 67 år tillsammans: ”Redan första kvällen…”

Christina Schollin passade nyligen på att hylla sin livs kärlek på en mycket speciell dag.

Deras kärlekshistoria liknar inte många andra!

Christina Schollin och Hans Wahlgren är inte bara kända som föräldrarna till Pernilla, Niclas, Linus och den mer okände Peter Wahlgren.

Både Christina och Hans är välkända skådespelare båda två, även fast de inte är lika verksamma på teaterscenerna och filmdukarna nuförtiden.

Båda två har stått på teaterscener och agerat i filmer under hela sina liv. Det är med andra ord kanske inte så konstigt att de flesta av deras barn och barnbarn följt i deras fotspår – kulturlivet tycks ligga i generna.

Paret, som båda två fyller 87 i år, träffades på en tebjudning när de var 19 år. Kärleken sprakade direkt och fem år senare, 1962, gifte de sig. Sedan dess har de hållit ihop under alla år.

Nyligen lade Christina ut ett inlägg på Instagram där hon hyllar hennes och makens kärlek. Det är nämligen en mycket stark historia som de delar tillsammans.

Jag tycker att man ska ta alla tillfällen att fira. Idag firar Hans och jag att det är 67 år sedan vi träffades. Redan första kvällen bestämde vi att vi skulle leva tillsammans resten av livet. Länge leve kärleken!”, skriver Christina i sitt inlägg.

Där kan man verkligen snacka om kärlek vid första ögonkastet!

Hyllas av familj och vänner

Att vara tillsammans i 67 år är sannerligen en stor bedrift. Och det är många bland kommentarerna på inlägget som väljer att hylla Christina och Hans för sin fina historia.

Ni är så fina! Vilken fantastisk kärlek”, skriver Kristin Kaspersen i kommentarsfältet.

Älskade ni!!!!”, skriver dottern Pernilla Wahlgren.

”Helt otroliga siffror och helt otroliga föräldrar”, skriver sonen Niclas Wahlgren.

Ja, ni är verkligen ett fantastiskt fint par Christina och Hans! Hoppas att ni får njuta av många år till ihop!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev