Förändringen i Pernilla Wahlgrens ansikte skapar förvirring – alla undrar om något hänt

Pernilla Wahlgren är van att bli granskad av folk. Alla har åsikter om hennes musik, barn, utseende, make, beteende och livsbeslut i stort.

Nu har hon fått kritik för hur hennes ansikte såg ut när hon var med i ”Nyhetsmorgon” inför premiären av ”Masked Singer”. Folk tror nämligen att hon gjort ett ingrepp.

Ändra inte ditt ansikte Pernilla, så fin som du är”, skriver en person på TV4-programmets Instagram.

Det är inte lätt att vara en av Sveriges mest kända människor. Fråga bara Pernilla Wahlgren, 56. Hon vet hur det är att bli dömd av alla för exakt allting man gör.

Svenskarna granskar i detalj varenda val hon gör i sitt liv.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens ärliga ord om sin diagnos – därför vägrar hon mediciner: ”Vissa tycker att…”

Det kan handla om vilken färg hon valt att måla väggarna i sitt nya hus, hur hon tar hand om sina hundar, hur hon kör bil, vad hon äter och dricker och vad hon har på sig.

En sak som hon ofta får kommentarer om är sitt utseende.

Folk tror hon gjort ett ingrepp

När hon och David Hellenius gästade ”Nyhetsmorgon” i fredags för att prata inför premiären av nya säsongen av ”Masked Singer” fick hon många tittare att sätta kaffet i halsen.

Många undrade nämligen vad som hänt med hennes ansikte, som faktiskt såg något svullet ut.

Direkt misstänkte många att det handlade om någon form av ingrepp.

David Hellenius och Pernilla Wahlgren
David Hellenius och Pernilla Wahlgren i ”Nyhetsmorgon”. Foto: Instagram

Varför ser Pernilla Wahlgren så konstig ut i ansiktet?”, skriver en person på ”Nyhetsmorgons” Instagram.

Ändra inte ditt ansikte Pernilla, så fin som du är”, skriver en annan.

Vad sjutton?! Har ni photoshoppat hennes ansikte?!”, kommenterar någon.

Så trist att Pernilla gjort något åt sitt ansikte. Behövdes verkligen inte. Tänkte också på att hon liknade Jessica Andersson som förövrigt också gjort något med ansiktet”, uttrycker någon.

Följer ”Över Atlanten” där Jessica Andersson är med, Jessica och Pernilla ser precis likadana ut, trodde först detta var Jessica”, skriver en femte.

Försvarar Pernilla Wahlgren

Däremot rider vissa ut till Pernillas försvar.

Men herre gud vad det ska kommenteras angående vad Pernilla gjort eller inte med sitt utseende! Det är väl helt upp till henne. Har man inget trevligt att säga så tycker jag att man kan knipa igen sitt kakintag! Ingen respekt alls! Så uselt”, skriver någon.

Frågan är om det verkligen är ett skönhetsingrepp som Pernilla gjort. Hon har tidigare sagt att hon använt sig av botox en gång tidigare, men att hon inte var nöjd med det.

Dessutom gjorde hon nyligen en intervju med Amelia där hon fick frågan vad hon skulle ha valt för typ av skönhetsingrepp om hon var tvingad att göra något.

– Om jag var tvungen? Det är ju något man bestämmer själv, så det skulle jag aldrig känna mig tvingad till. Så klart man vill se ung ut så länge som möjligt, men jag är väldigt emot de som opererar sig och ser konstiga ut. De som är för opererade eller ”botoxade”. Det är min skräck, sa hon då.

Fina Pernilla, du är vacker precis som du är. Lyssna inte på alla som klagar och sprider negativ energi.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev