Foto: Instagram/Instagram

Malou von Sivers firar bröllopsdag med maken

Nu har det blivit dags för Malou von Sivers och maken Steen Haage att fira 31 år som gifta.

Nöjeslivet ber att få gratulera.

År 1993 tackade Malou von Sivers och hennes älskade make Steen Haage ja till varandra vid en kärleksfull ceremoni.

Men deras kärlekssaga började långt innan dess.

Faktum är att de träffades redan 1978, och snart slog det gnistor om dem. Amors pilar träffade dem båda rakt i hjärtat och kärleken var ett faktum.

Idag har de hunnit vara med om mycket tillsammans och de har även blivit föräldrar till barnen Sebastian, Malcolm och Julia – som idag är vuxna.

De har även haft den stora glädjen att få välkomna barnbarn till familjen.

– Genom åren har vi alltid försökt spendera så mycket tid som möjligt med familjen. Jag har arbetat mycket… men det är viktigt att vara närvarande när man är med varandra. Ibland måste man påminna sig själv om det, för det är lätt att tankarna är upptagna med allt annat man gör, har Malou tidigare sagt till Allas.

Firar 31 år som gifta

Att hålla ett förhållande vid liv så länge som Malou och Steen har är inte alltid enkelt.

Men Malou och Steen har hållit ihop genom alla år, och i samband med deras bröllopsdag i fjol delade Malou ett inlägg på Instagram där hon uttryckte sin kärlek till Steen och avslöjade deras hemlighet till ett framgångsrikt äktenskap.

”Det har varit en ynnest att vi har tillåtit varandra att utvecklas både individuellt och tillsammans. Vi har inte växt i varandras skugga. Empati, kärlek, tolerans, intellektuella möten och attraktion har varit några av våra ledord som förenar oss. Jag ser fram emot fortsättningen på vår resa”, skrev hon då.

Nu har paret återigen all anledning att fira kärleken, då de firar ytterligare ett år som gifta.

För att uppmärksamma detta lite extra delade Malou en Story på sin Instagram med en gammal bild på sin kära make, och en ny bild på dem tillsammans.

Malou von Sivers, Steen, make
Foto: Instagram/ @malou_von_sivers

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!