Alexander Rybaks tunga sorg – hjärtskärande orden om dödsfallet: ”Måste fortsätta leva utan hennes leende”

Det är tungt att förlora någon man älskar.

Det finns ingenting i världen som kan hjälpa mot den smärta och tomrum som lämnas kvar i hjärtat.

Nu delar den norska artisten och Eurovision song contest-stjärnan Alexander Rybak om en tung sorg.

Det kan gå dagar, månader och år men saknaden efter någon man förlorat den kvarstår.

Tiden kan läka många sår, men för de som vet hur smärtsamt det är att förlora en kär person – kan aldrig riktigt gå vidare.

Den norska artisten och Eurovision song contest stjärnan Alexander Rybak har tidigare berättat om hans tuffa kamp.

I ett öppet inlägg på Instagram delade han med sig av sin mörka hemlighet, och varför han egentligen hade försvunnit från rampljuset.

”Sakta men säkert börjar jag känna igen mig själv igen. De senaste åren har tabletterna gjort mig svag och rädd. Det påverkade inte bara min hjärna utan också mina muskler och min mage. Det förstörde mina relationer med människor. Men det värsta var att det nästan förstörde min vilja att leva”, skrev han då på Instagram.

Han skrev vidare i inlägget att han hoppades, genom att han själv var så öppen om sitt missbruk – även kunna hjälpa andra i liknande situationer.

”Jag vet att det finns många där ute som kämpar med samma problem. Så under de kommande veckorna kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter med er och om någon kan lära sig något av dem, så kommer det få mig att må bättre”, skrev han.

LÄS MER: Alexander Rybak bryter tystnaden – öppnar upp om mörka tiden: ”I elva år har jag varit beroende av…”

Alexander Rybak om stora sorgen

Men nu har stjärnan drabbats av ännu ett tungt bakslag.

På sin Instagram skriver nu Alexander om det tragiska dödsfallet.

”Denna helg somnade Niels Peeters in. Hon dog ung och med ett rent hjärta och vi alla måste fortsätta leva utan hennes vackra leende. Jag skäms eftersom jag ibland kunde bagatelliserade jag hennes sjukdom, eftersom hon alltid valde att le för omvärlden för att dölja hennes smärta. Istället för att klaga på sitt liv, började hon sin egen välgörenhet för cystic fibros och även samarbetade med ett par supersöta apor (mitt hus är fulla av dem). Min djupaste kondoleans till hennes närmaste vänner och familj. Nu har vi ansvaret att föra vidare hennes styrka och positiva attityd. Nu och för alltid”, skriver han.

Stöttande orden efter beskedet

I kommentarsfältet har Alexander överösts av stöttande ord från sina följare.

”Jag är säker på att hon mår bra var hon än är. Och hon kommer alltid finnas med dig, i både sorg och glädje. Vila i frid”, skriver en person.

”Det är verkligen hjärtkrossande. Jag mötte henne ett par gånger och hon var så fin. Så modig och stark”, skriver en annan.

Vila i frid lilla vän. Vi tänker på dig och din familj!